IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• the architect
    replied
    Сеч бе. Ххххххххх

ти чувал ли си за сечта на хххххххх

Напиши коментар:

• mapadona
    replied
    Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти си яко вътре и още много по-лоши дни те чакат. На лъжата краката са къси и носа дълъг.
    Мажи ските и си лягай!
    Не ме бъркай със себе си....!!! Известен си като Човекът продал на 5 годишното дъно! Честито и наздраве!!!
    Last edited by RUBLA; 11.06.2020, 10:24. Причина: Спазвайте добрия тон!

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Супер, аз съм много доволен двуцифрени % печлалби с перспектива за трицифрени.... Наздраве с 21 годишно
    Ти си яко вътре и още много по-лоши дни те чакат. На лъжата краката са къси и носа дълъг.
    Мажи ските и си лягай!

Напиши коментар:

• mapadona
    replied

Да.
    Гледам последните дни пак нищо не си познал и продължаваш да дрънкаш глупости.
    Супер, аз съм много доволен двуцифрени % печлалби с перспектива за трицифрени.... Наздраве с 21 годишно

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Как си, добре ли си
    Да.
    Гледам последните дни пак нищо не си познал и продължаваш да дрънкаш глупости.

Напиши коментар:

• mapadona
    replied
    Голямото реване тепърва предстои!
    Мажете ските и си лягайте!
    Как си, добре ли си

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Мажете ските и си лягайте!

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    о вожде о велики тредърьо о велики сапе

защо се умълча

кога предстои голямото падане . да пусна ли днес къса или да не пусна . това е въпросът . кажи ми велики трейдърьо.

мерси

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    нали ви обещах и тоя ще се загуби като винена мушица . хяхяяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    ъъъъъъъъъъъ

свинете господин инвеститор . как виждате голямото падане което предстои . идва ли не идва ли

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    абе сладуран от израел , изпусна бичия капан от 18000 на 28000 . е може ли да се занимаваш с борси в такава ситуация. аз бих потърсил други перспективи нали така другари

Напиши коментар:

• the architect
    replied
    ъъъъъъъъъъъъъъъъ здрастииии

не си казвал отдавна моят лозунг голееееееемото реване тепърва предстои. явно се надяваш че си измамил всички и вече няма кой да пуска къси . ееееееееее ти пък . все се намира по някоя късичка

ама явно след като се умълча върхо е наблизо и сега се чудиш как да се успокоиш от мъката че някой има някоя късичка

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

нали беше в бичи капан . пък изведнъж имал акцииии. ауууууууууууууууууууу

какво съм ти намислилллллллллллллл. хяхяхяхяхяхяхяхяхя
    Критенски имам акции на борса където има разтеж .Като тръгнат да връщат цената ще се задейства автоматично машинката да се продават.Колкото и да порастнат още накрая ще паднат отново защото не смятам че всичко е приключило.Разбира се ти на демото ги виждаш нещата по добре .

Напиши коментар:

• Ташунко със сапа
    replied
    Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

нали беше в бичи капан . пък изведнъж имал акцииии. ауууууууууууууууууууу

какво съм ти намислилллллллллллллл. хяхяхяхяхяхяхяхяхя
    Охоооо как си бе Критений.Пи ли си аповете днес или пак забрави.Как е демото върви ли?

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied

Напиши коментар:

Working...
X