IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и наистина не се обажда и аз съм в парата от бомбата . ххххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• тоя днес замлъкна . значи късите ще ми излязат . хххххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• точно така . тоооочно така соросоид . като се обадиш за голямото падане и веднага пускам дълги от бомбата на 15 мин като вчера . хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх хххххххххххххххх

Коментар

• Биченцата ще бъдат разгромени!

Коментар

• Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

6% съм на + даже малко повече. Ботовете трудно преживявате на БФБ, тука трябват други качества. Наздраве и не се паникьосвайте!!!
              Мажи ските и си лягай!
              Яко си на минус и пързалката те чака.
              Посоката е яко надолу и треперите от страх, защото ще си загубите парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Улезна ли 6%. До края на другата година 60%. Добре го запомни и си го припомни когато ревеш.
                Дано не се изненадам и аз и да е 80% спада, както ме изненада с 20% отгоре корекция
                6% съм на + даже малко повече. Ботовете трудно преживявате на БФБ, тука трябват други качества. Наздраве и не се паникьосвайте!!!

Коментар

Прав си, реването ти е много силно... всички във форума те знаят... жалък си
                  Улезна ли 6%. До края на другата година 60%. Добре го запомни и си го припомни когато ревеш.
                  Дано не се изненадам и аз и да е 80% спада, както ме изненада с 20% отгоре корекция
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Посоката е яко надолу!
                    Навсекъде, не само у нас!

Коментар

• Немъ ръст. Ще има шус.
                      Големо реване! Големо!

Коментар

• кажи ръъъст бе еврейче . сега като избамкам еврейският ти насдак и ще се чудиш къде да се скриеш с мизерните си еврейски парици . ххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

Свали си розовите очила и си намажи ските.
                          Трябва да си подготвен по нанадолнището.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

С какво съм известен, на теб изобщо не ти е известно.
                            Не си подготвен за пързалката и ще ревеш най-много от всички, като магаре.
                            Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

Не ме бъркай със себе си.....!!! Известен си като Човекът продал на 5 годишното дъно! Честито и наздраве!!!
                              С какво съм известен, на теб изобщо не ти е известно.
                              Не си подготвен за пързалката и ще ревеш най-много от всички, като магаре.
                              Голямото реване тепърва предстои!
                              Last edited by RUBLA; 11.06.2020, 10:25.

Коментар

• Сеч бе. Ххххххххх

ти чувал ли си за сечта на хххххххх

Коментар

Working...
                                X