Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване тепърва предстои!
По света и у нас.
големото реване тепърва предстои
хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАрееееее еврейско трейдърче бутай надолу даксот под 12150 че трябва да правя еврейски пари. Хяхяхяхяхяхяяяяяяя
Напиши коментар:
-
Днес еврейчето не се обажда че ще има падане и късите ми излизат. Кросовете ще размажат всичко веднъж и завинаги. Ххххххх
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Дядо Поп за мъки е роден...
Дедо поп нека да почерпи, Наздраве
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКойто реве на борсата, той се мъчи и страда,
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване тепърва предстои!
Мажете ските!
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
Ти разбра ли как ташунко се покри.Дойде пусна ти муха в главата и я остави да се размножава , сега са много и бръмчът вътре на широко.Оказа се че има акции в щатско и следващия път като се появи ще е пълен с акции и тука.Казвах ти аз да му вземеш координатите докато бяхте приятели ама не слушаш.
Намажи си ските и се нареждай на пързалката.
Ще хвърляш салфетки и ще ревеш като магаре!
Напиши коментар:
-
Очеизвадно е!
Напиши коментар:
-
Арееееее еврейско трейдърче бутай надолу даксот под 12150 че трябва да правя еврейски пари. Хяхяхяхяхяхяяяяяяя
Напиши коментар:
-
Леле ама ти си бил уникален трейдър. Прекланям се пред теб. Ей така се търгува хора. Има стимули пазаря расте но не расте колкото ме задоволява а само едни 2 пруценна . затова късо. Хяяхяххяяххяхяхяхяхяхяхях
Напиши коментар:
-
Американосите отразиха с цели 2 процента Ъп новия трильон стимули.
Голямото реване тепърва предстои!
Посоката е яко надолу!
Напиши коментар:
Напиши коментар: