а ако са на доверително....., кво става???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kакво не се прави при корекция?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЛевчеПри корекция БЯГАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЧОВЕЧЕ. Бързо! един приятел вече е 40 хил.лв. вътре понеже hold
ИМПЕРАТОРЪТ Е ТУК И ТУК ОСТАВА !!!
Не съм избягал !!! :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от raging_bearПървоначално изпратено от GDpelevИма нещо което живо ме интересува напоследък. Какво е количеството на обратно изкупените дялове от фондовете и как се е движело изкупуването във времето. Мисля си, че една истинска паника би настанала ако народеца тръгне да си тегли парите. Ако някой има идея за инфо по темата нека сподели ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SmithПървоначално изпратено от GDpelevИма нещо което живо ме интересува напоследък. Какво е количеството на обратно изкупените дялове от фондовете и как се е движело изкупуването във времето. Мисля си, че една истинска паника би настанала ако народеца тръгне да си тегли парите. Ако някой има идея за инфо по темата нека сподели ...
bse-sofia.bg/ там требва да има, то май в турция нещо такова става, може, айде да фалираме некой фонд, ще бъде интересно
ама кат съм тъп и не съм си купил само мога да гледам отстрани
успех момчета... и момичета!*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GDpelevИма нещо което живо ме интересува напоследък. Какво е количеството на обратно изкупените дялове от фондовете и как се е движело изкупуването във времето. Мисля си, че една истинска паника би настанала ако народеца тръгне да си тегли парите. Ако някой има идея за инфо по темата нека сподели ...
bse-sofia.bg/ там требва да има, то май в турция нещо такова става, може, айде да фалираме некой фонд, ще бъде интересноне е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛевчеПри корекция БЯГАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЧОВЕЧЕ. Бързо! един приятел вече е 40 хил.лв. вътре понеже holdПървоначално изпратено от Левчетези 40 хил. лв. са част от кредит, обезпечен с ипотека. Брей голям рев пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от GDpelevИма нещо което живо ме интересува напоследък. Какво е количеството на обратно изкупените дялове от фондовете и как се е движело изкупуването във времето. Мисля си, че една истинска паника би настанала ако народеца тръгне да си тегли парите. Ако някой има идея за инфо по темата нека сподели ...The SKY is no longer the limit!
Коментар
-
Има нещо което живо ме интересува напоследък. Какво е количеството на обратно изкупените дялове от фондовете и как се е движело изкупуването във времето. Мисля си, че една истинска паника би настанала ако народеца тръгне да си тегли парите. Ако някой има идея за инфо по темата нека сподели ...
Коментар
-
При 10% спад купувай. при 30% ръст продавай - стар инвестиционен принцип.
За БГ условия, мисля че застраховка от плюс 10% , не е зле.
Без да давам препоръки, но по някои позиции спада от 20% е на хоризонта(до края на седмицата), така че всеки според това което му е на главата- рога или козина...
Успехи на рогоносците и приятна дрямка на козините
Коментар
Коментар