Акцията всъщност никаква е няма, тук си купувате единствено някакви стотина декара земя в някаква промишлена зона, която не е интересна за никого . Всъщност, този който докара подобна цена на акциите, вероятно вече отдавна най-вероятно си е плюл на петите . Успех на останалите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котлостроене (KOTL)
Collapse
X
-
Преди време и аз мислех да сложа нещо тук, но бързо се отказах.
Това дружество няма ръст на приходите в последните 4 години, работи на загуба.. Като сравните приходите през 2000 и 2001 със сегашните, направо ще се хванете за главата - 3-4 пъти по високи са били тогава, от което е пределно ясно, че явно са си загубили пазарите.
Открай време се знае, че тук се търгува земята: 172 декара между Централни гробища и Надежда, 4 етажна сграда. Но си спомням, че едно време се водеха дела за тази земя, но не знам до къде се стигна.
Акцията също така не е въобще ликвидна (това м/у другото е хубаво за такива дървета, защото лесно им се вдига цената).
Абе преценяйте си де... Аз заминавам на море
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечката...
а твърдението за 3 километра до идеалния център беше забавно
Коментар
-
това което става тук е странно, да!
аз миналата събота за пръв път минах през този забравен от Бога район на София и зърнах основната сграда на Котлостроене ...
не знам къде точно са тези земи, но първо наистина едва ли точно сега всички са се светнали за тяхното съществуване, и второ там си е индустриална зона ...
а твърдението за 3 километра до идеалния център беше забавно
Коментар
-
От големите комино на ТЕЦ-а до нея. Вие си решавате, но едва ли миналата седмица е скочила цената на земята и сега това да рефлектира върху цената на акцията. А и ми прави впечатление, че 2-3 кобоса на Карол умишлено вдигат цената в последните минути на сесията. Както казах всеки сам си взима решенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGoldПървоначално изпратено от ANDREIСТАВААА ЗА ПРОМИШЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО И ОЩЕ КАК !
200 ДКА ! И РАБОТЕЩО ПРЕДПРИЯТИЕЕЕ !
И ЩЕ СЪБОРЯТ РАБОТЕЩО ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ДА ПОСТРОЯТ ПРЕДПРИЯТИЕ?!?!?!
Коментар
Коментар