IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котлостроене (KOTL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вижда ми се доста интересен факт това, че цялото покачване цената на KOTL стана от cobos-и (общо взето поръчки от ляво на посредници почти няма, не и след като започна покачването)
    Просто констатация.

Коментар

• ако Електроника струва 190 лв/акция заради имотите си, то колко ли трябва да струва Котлостроене?

Коментар

• Подценено беше определено преди няколко месеца.
        Лично мнение!
        Нямам акции и не мисля скоро да имам, което може и да е грешка, но всеки си преценява

Коментар

• Инфо?

Някой да има нова информация около това доста подценено дружество?

Коментар

• Цената на акция на много от предприятията на нашата борса се определя на база активите ( имотите) им. Не толкова на дейността или резултатите им. Това е именно едно такова предприятие. Аз също чувам добри неща за района. За никой не е тайна, че ситуацията на имотния пазар ( пък особено за големи парцели) ще върви нагоре. Като сложим на последно място, че говорим за София, полемиката е излишна. Инвестицията е добра. Още повече дружеството няма притеснителни задължения. В крайна сметка, винаги съм казвал, че нашия фондов пазар и чисто тото. Колкото и каквито анализи да прави човек, ситуацията е непредсказуема.

Коментар

• Какво прави тази скица (ако я има) в агенции за имоти, да не би да са решили да продават земята?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                до fitch1:

tova sus skitsata e poooochti totalna manipulatzia na pazara!!!

de gi nameri tia skitzi - koga???

spored men se gotvi za 20 000 lv- no moje bi si mislish ce moje da mine nomera!
                viarvam che vupreki otpuskite regulatornite organi shte oburnat vnimanie na tezi neshta!
                imam akcii tuk i me interesuva stavashoto. Vijda se i mnooooooooogo alcnost!

алчността не е зло - а опита да се манипулира пазара !!!
                Скица не ти е нужна....а са ти нужни 30 мин да се разходиш до Тец-а и да поогледаш имотите наоколо.
                Специално по случая Котлостроене не съм се интересувал въобще, но по принцип земята в тази индустриална зона е с доста добър потенциал и не случайно доста от добрите парцели там вече намериха нови собственици.

ПП. Нямам идея коя земя е точно на Котлостроене и колко точно е тя. Просто знам къде се намира този "чуден" завод.
                Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Като ви гледам приказките, здравата сте я закъсали тук. Пак казвам - аз съм доволен тук - влезнах на 13-14, излезнах средно на 45.
                  Скицата е от една дружка от олимп-юв, но ако се поровите я има и по други агенции - това не е някаква тайна. Успех.

Коментар

• до fitch1:

tova sus skitsata e poooochti totalna manipulatzia na pazara!!!

de gi nameri tia skitzi - koga???

spored men se gotvi za 20 000 lv- no moje bi si mislish ce moje da mine nomera!
                    viarvam che vupreki otpuskite regulatornite organi shte oburnat vnimanie na tezi neshta!
                    imam akcii tuk i me interesuva stavashoto. Vijda se i mnooooooooogo alcnost!

алчността не е зло - а опита да се манипулира пазара !!!

Коментар

• къде я видя тази скица, сканирай я и покажи.
                      или просто искаш да купуваш евтино акции

Коментар

• Аз избягах преди 2-3 дни като видях една кофти скица - под цялото лице минават 4 реда тръби на ТЕЦ-а, до тях оптика и какво ли още не на 26 метра ширина. Пълен т...ак. Но за мене имаше и добър профит.

Коментар

• Все пак мисля, че района не е толкова западнал и има добро бъдеще. Неслучайно голям испански инвеститор купи парцел някъде срещу Котлостроене. Поровете се и вижте какво ще се строи там и което е по-важно - на каква цена са купили земята.

Коментар

• ДААА,ДА !

КАКВО ДА СПОРЯ С ТЕБ !

СРАВНЯВАШ КОН С КОКОШКА !

2 ДКА С 147 ДКА !

ОСТАНИ СИ С ГЛУПОСТА !

ПАЗАРА ЩЕ РАЗРЕШИ СПОРА !

НЕГОДУВАШ ОТ ПАЗАРА , ........... !
                            Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Не спори с глупак! Ще те свали на нивото си и ще те пребори с глупост - народна мъдрост.
                              И още нещо - избий този caps lock от компа си щото си смешен.
                              Относно дружества със земя - смешно е при SHERA - паз.кап. - 22-23 млн.лв., BV - 50 лв. , цена - 50 лв.??? Още по смешно - TOPL - там калкулатора дори не може да сметне цената на акцията през земята.

Коментар

• Не бе, цената на земята се срина

Коментар

Working...
                                X