IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Борда подскочи нещо , някой да не очаква добър 9мес. отчет?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да, направо страхотно, печалбата почти ще догони тази на прочутото ХИДПН

Коментар

• Хубаво отчетче.. може да даде повод на биците да я закарат вече към номиналче

Коментар

• Из доклада за дейността за шестмесечието:

Съгласно неодитирания консолидиран финансов отчет на БИЛБОРД АД, изготвен по формите на МСС към 30.06.2014 г., дружеството отчита нетни приходи от продажби в размер на 14 823 хил. лв. спрямо 13 706 хил. лв. регистрирани към 30.06.2013 г., което представлява увеличение на нетните приходи от продажби с 8.15 %. Към 30.06.2014 г. нетните приходи от продажба на продукция на БИЛБОРД АД на консолидирана база са в размер на 12 406 хил. лв., в сравнение с регистрираните към 30.06.2013 г. нетни приходи от продажби на продукция на стойност 11 873 хил.лв., което представлява увеличение с 4.49 %.
          Към 30.06.2014 г. БИЛБОРД АД отчита на консолидирана база печалба, преди облагане с данъци в размер на 721 хил.лв., което представлява увеличение от 46.84 % в сравнение с регистрираната към 30.06.2013 г. печалба, преди облагане с данъци на стойност 491 хил. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Изведнъж се увеличи търсенето тук? Или съм пропуснал някаква новина или ни чака такава, както става по нашата борса...
            Има и трети вариант - купувачите осъзнаха че под 70 ст. няма кой да им продаде
            И като знаят че акцията струва поне двойно от сегашните нива, по добре да платят 5-10 ст. повече сега, отколкото да се втурнат пак всички вкупом на есен да пазарят и да се блъскат на 1-1,20

*както и друг път съм отбелязвал, пакета ми в този "избушеняк" е със средна цена 25 ст. ... и ето че все повече хора осъзнават "абе то май не било избушеняк" ... съответно обаче цената вече е в пъти...

Коментар

Изведнъж се увеличи търсенето тук? Или съм пропуснал някаква новина или ни чака такава, както става по нашата борса...
              Или е типичната овча психология на тъплата, някой е взел акции за 1000лв нетърпвеливо и останалите играчори бързат да не изтърват "кьоравото". На някои места беше поразвързан кеша, а излязоха и дивиденти, не би ме учудило и това да е
              To ще си покаже, защото купилите ще започнат да реинкарнират темата
              Last edited by precakanoto; 13.08.2014, 15:07.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Изведнъж се увеличи търсенето тук? Или съм пропуснал някаква новина или ни чака такава, както става по нашата борса...

Коментар

• Тук дългосрочният потенциал е добър. Имам на средна 0.65, бърза работа нямам.

Коментар

Хе-хе, аз искам на 75
                    И аз и аз искам под 75 ст.

Коментар

• Хе-хе, аз искам на 75

Коментар

Не знам дали сте забелязали, но в последно време търсенето е значително над 70 стинки... Аз се редя да си купя още, ама никой не продава под 80 стинки
                        Поръча си и някой веднага ти сложи 10к на 79 ст.

Коментар

Не знам дали сте забелязали, но в последно време търсенето е значително над 70 стинки... Аз се редя да си купя още, ама никой не продава под 80 стинки
                          Тук пружината здраво се е натегнала

Най-вероятно ще видим цени и над номинал.

Като се съживи малко икономическата активност и компаниите засилят борбата за пазарен дял, маркетинговите бюджети ще трябва да се харчат

Лично мнение е това.
                          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Не знам дали сте забелязали, но в последно време търсенето е значително над 70 стинки... Аз се редя да си купя още, ама никой не продава под 80 стинки

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ilbord,172956/

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                                Нещо много се сгъстиха редиците отляво тия дни!
                                Мдаа, ще има май пак ръгане с лакти на входа

Коментар

Working...
                                X