Борда подскочи нещо , някой да не очаква добър 9мес. отчет?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Из доклада за дейността за шестмесечието:
Съгласно неодитирания консолидиран финансов отчет на БИЛБОРД АД, изготвен по формите на МСС към 30.06.2014 г., дружеството отчита нетни приходи от продажби в размер на 14 823 хил. лв. спрямо 13 706 хил. лв. регистрирани към 30.06.2013 г., което представлява увеличение на нетните приходи от продажби с 8.15 %. Към 30.06.2014 г. нетните приходи от продажба на продукция на БИЛБОРД АД на консолидирана база са в размер на 12 406 хил. лв., в сравнение с регистрираните към 30.06.2013 г. нетни приходи от продажби на продукция на стойност 11 873 хил.лв., което представлява увеличение с 4.49 %.
Към 30.06.2014 г. БИЛБОРД АД отчита на консолидирана база печалба, преди облагане с данъци в размер на 721 хил.лв., което представлява увеличение от 46.84 % в сравнение с регистрираната към 30.06.2013 г. печалба, преди облагане с данъци на стойност 491 хил. лв.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИзведнъж се увеличи търсенето тук? Или съм пропуснал някаква новина или ни чака такава, както става по нашата борса...
И като знаят че акцията струва поне двойно от сегашните нива, по добре да платят 5-10 ст. повече сега, отколкото да се втурнат пак всички вкупом на есен да пазарят и да се блъскат на 1-1,20
*както и друг път съм отбелязвал, пакета ми в този "избушеняк" е със средна цена 25 ст. ... и ето че все повече хора осъзнават "абе то май не било избушеняк" ... съответно обаче цената вече е в пъти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИзведнъж се увеличи търсенето тук? Или съм пропуснал някаква новина или ни чака такава, както става по нашата борса...
To ще си покаже, защото купилите ще започнат да реинкарнират тематаLast edited by precakanoto; 13.08.2014, 15:07.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе знам дали сте забелязали, но в последно време търсенето е значително над 70 стинки... Аз се редя да си купя още, ама никой не продава под 80 стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе знам дали сте забелязали, но в последно време търсенето е значително над 70 стинки... Аз се редя да си купя още, ама никой не продава под 80 стинки
Най-вероятно ще видим цени и над номинал.
Като се съживи малко икономическата активност и компаниите засилят борбата за пазарен дял, маркетинговите бюджети ще трябва да се харчат
Лично мнение е това.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеНещо много се сгъстиха редиците отляво тия дни!
Коментар
Коментар