IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
    Е хайде де... този плюс и аз го чакам отдавна! Дано така да стане! Не е препоръка, просто си лафим!
    Аз лично днес напуснах кораба тук. Не че не е перспективен, ами просто реших да подкрепя друга своя инвестиция, която в момента е на добра цена за осредняване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Че какво им сега. Малко са се пооправили от загубите в момента. Аз лично очаквам да започнат лека полека да излизат на плюсове. А и тази година има избори. Ще изкарат някой лев от плакати

* Не е препоръка.
      Е хайде де... този плюс и аз го чакам отдавна! Дано така да стане! Не е препоръка, просто си лафим!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
        Ей едно време бяха много потенциална компания, ами сега...
        Че какво им сега. Малко са се пооправили от загубите в момента. Аз лично очаквам да започнат лека полека да излизат на плюсове. А и тази година има избори. Ще изкарат някой лев от плакати

* Не е препоръка.

Коментар

• Ей едно време бяха много потенциална компания, ами сега...

Коментар

• ето едни 8 годишни аргументи

как са се изменяли разходите(= приходите) и колко печалба са оставили
            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
              не са ли тук собствениците консолидирана семейна група източвачи?
              ?!?! Я дай малко агрументи към това изказване? Аз смятам, че компанийката е добра и има пансове за добър профит тук. Знаеш, нещо, което ние не?

Коментар

• Недейте така да се съмнявате в пенсията на батката - беше казал, че са за пенсионния му фонд
                Уж влязоха с големи приказки на борсата, бяха и на 8 лв преди време. Мислите ли че елтос са по-добри ? (понеже споменахме за батката а той и там беше "инвестирал")
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Измамници по им подхожда.

първо бях написал 'мошеници' - но се коригирах да е малко по дипломатично...

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                    не са ли тук собствениците консолидирана семейна група източвачи?
                    Измамници по им подхожда.

Коментар

• не са ли тук собствениците консолидирана семейна група източвачи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Аз моите ги задържах. Продадох само малко от пакета си на 0,85, което се е оказало, че е връх, но шанс. Какво да се прави. Ще пропусна това раздаване.
                        Аз тия не ги харесвам за дългосрочна инвестиция и затова спекулирам с тях.Разкарвам ги всеки път като се понапомпят.

Коментар

Не злорадствам а направо се радвам.Нямам тук артии но ако падне още ще купя за да ги пребутам после на някой пишмян оптимист .
                          Аз моите ги задържах. Продадох само малко от пакета си на 0,85, което се е оказало, че е връх, но шанс. Какво да се прави. Ще пропусна това раздаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            Не злорадствай, че да не предизвикаш съдбата и да ти слязат и под цената
                            Не злорадствам а направо се радвам.Нямам тук артии но ако падне още ще купя за да ги пребутам после на някой пишмян оптимист .

Коментар

Ей и тия ще ми дойдат пак на цената.Хихихи ама каква игра стана тук за една година.Няколко пъти го продавам тоя шит с добра печалба.
                              Не злорадствай, че да не предизвикаш съдбата и да ти слязат и под цената

Коментар

• Ей и тия ще ми дойдат пак на цената.Хихихи ама каква игра стана тук за една година.Няколко пъти го продавам тоя шит с добра печалба.

Коментар

Working...
                                X