Първоначално изпратено от marto76
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЧе какво им сега. Малко са се пооправили от загубите в момента. Аз лично очаквам да започнат лека полека да излизат на плюсове. А и тази година има избори. Ще изкарат някой лев от плакати
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЕй едно време бяха много потенциална компания, ами сега...
* Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениене са ли тук собствениците консолидирана семейна група източвачи?
Коментар
-
Недейте така да се съмнявате в пенсията на батката - беше казал, че са за пенсионния му фонд
Уж влязоха с големи приказки на борсата, бяха и на 8 лв преди време. Мислите ли че елтос са по-добри ? (понеже споменахме за батката а той и там беше "инвестирал")Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзмамници по им подхожда.
първо бях написал 'мошеници' - но се коригирах да е малко по дипломатично..."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениене са ли тук собствениците консолидирана семейна група източвачи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз моите ги задържах. Продадох само малко от пакета си на 0,85, което се е оказало, че е връх, но шанс. Какво да се прави. Ще пропусна това раздаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе злорадствам а направо се радвам.Нямам тук артии но ако падне още ще купя за да ги пребутам после на някой пишмян оптимист .
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе злорадствай, че да не предизвикаш съдбата и да ти слязат и под цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕй и тия ще ми дойдат пак на цената.Хихихи ама каква игра стана тук за една година.Няколко пъти го продавам тоя шит с добра печалба.
Коментар
Коментар