IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

печалба супер, ама няма нито дивиденти нито обратно
    Е, то като заима цената ще е левче

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Добри перспективи се очертават тук и БГ реотана започва да загрява май
      С тази нова и мащабна инвестиция в Костинброд, следващите години и за 20-30 ст. печалба на акция може да мачтаем. И съответно за цени на акция над номинала най-сетне
      печалба супер, ама няма нито дивиденти нито обратно
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Добри перспективи се очертават тук и БГ реотана започва да загрява май
        С тази нова и мащабна инвестиция в Костинброд, следващите години и за 20-30 ст. печалба на акция може да мачтаем. И съответно за цени на акция над номинала най-сетне

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Q1 конс. печалба расте с 68% на годишна база

Нетна печалба за периода 565 / 337
          Ако продължават в същия дух, ще изкарат по 15 ст. на акция годишна печалба. И ако най-сетне решат да пускат по малко дивидент, както започват да правят все повече БФБ компании... Ех, размечтах се

Коментар

• Q1 конс. печалба расте с 68% на годишна база

Нетна печалба за периода 565 / 337

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

След този отчет, трябва да гледаме бъдещият номинал в евро май!
              Ако продължават по същата траектория на развитие, определено ще стане така

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мисля че на номинал ще е по-справедливо оценена!
                След този отчет, трябва да гледаме бъдещият номинал в евро май!

Коментар

• Печалбата кърти, доста и кеш са събрали
                  Click image for larger version

Name:	board.jpg
Views:	1
Size:	50.6 КБ
ID:	4160896

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ами цената си беше като за фалирала компания, а те си работят, печалбата не е върха, но се вдигна около два пъти на деветмесечието, имам малко да съм в играта
                    Имат и един имот, който струва милиони...може да е и над пазарната капитализация като сума...
                    Last edited by dex; 19.01.2024, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Никой не е писал тук от почти година Yori,а понеже си умно "магаренце" какво ти виждаш тук???Питам защото постоянно ни я пробутват,като добра инвестиция разни специалисти в темата "акция на деня"!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
                      Ами цената си беше като за фалирала компания, а те си работят, печалбата не е върха, но се вдигна около два пъти на деветмесечието, имам малко да съм в играта

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Никой не е писал тук от почти година Yori,а понеже си умно "магаренце" какво ти виждаш тук???Питам защото постоянно ни я пробутват,като добра инвестиция разни специалисти в темата "акция на деня"!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
                        И на най-заспалите акции в един момент им идва времето и правят рали.. принципа на натегнатата пружина се задейства просто.
                        Единственото условие това да се случи, е все пак зад акцията да стои фундамент. Е, мисля че тук го има. Последните отчети показват по-добри печалби.. имаме промяна в ръководството.. надявам се това да доведе и до промяна в политиката на компанията, съответно и в борсовото представяне на акцията. Гледаме мача. Мисля че на номинал ще е по-справедливо оценена!

Коментар

• Никой не е писал тук от почти година Yori,а понеже си умно "магаренце" какво ти виждаш тук???Питам защото постоянно ни я пробутват,като добра инвестиция разни специалисти в темата "акция на деня"!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!

Коментар

• Белгийската банка обяви партньорството си с „Билборд“ АД на представянето на годишния си Доклад към обществото

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Доверието към чорбаджията тук е нулево! Много вода трябва да изтече, че да се променят нещата.

За съжаление и аз имам от тези хартии..
                              Жалко е ако се игнорират същите тези хора, които са повярвали в идеята.

Дано по някакъв начин променят политиката си спрямо дребните акционери и да не оставя горчив вкус сред тях. Все пак целия капиталов пазар страда и доверието трудно би се изградило или възвърнало ако го имало.

Коментар

• Доверието към чорбаджията тук е нулево! Много вода трябва да изтече, че да се променят нещата.

За съжаление и аз имам от тези хартии..

Коментар

Working...
                                X