Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобри перспективи се очертават тук и БГ реотана започва да загрява май
С тази нова и мащабна инвестиция в Костинброд, следващите години и за 20-30 ст. печалба на акция може да мачтаем. И съответно за цени на акция над номинала най-сетнеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеQ1 конс. печалба расте с 68% на годишна база
Нетна печалба за периода 565 / 337
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
След този отчет, трябва да гледаме бъдещият номинал в евро май!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мисля че на номинал ще е по-справедливо оценена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ами цената си беше като за фалирала компания, а те си работят, печалбата не е върха, но се вдигна около два пъти на деветмесечието, имам малко да съм в игратаLast edited by dex; 19.01.2024, 16:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Никой не е писал тук от почти година Yori,а понеже си умно "магаренце" какво ти виждаш тук???Питам защото постоянно ни я пробутват,като добра инвестиция разни специалисти в темата "акция на деня"!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Никой не е писал тук от почти година Yori,а понеже си умно "магаренце" какво ти виждаш тук???Питам защото постоянно ни я пробутват,като добра инвестиция разни специалисти в темата "акция на деня"!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
Единственото условие това да се случи, е все пак зад акцията да стои фундамент. Е, мисля че тук го има. Последните отчети показват по-добри печалби.. имаме промяна в ръководството.. надявам се това да доведе и до промяна в политиката на компанията, съответно и в борсовото представяне на акцията. Гледаме мача. Мисля че на номинал ще е по-справедливо оценена!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДоверието към чорбаджията тук е нулево! Много вода трябва да изтече, че да се променят нещата.
За съжаление и аз имам от тези хартии..
Дано по някакъв начин променят политиката си спрямо дребните акционери и да не оставя горчив вкус сред тях. Все пак целия капиталов пазар страда и доверието трудно би се изградило или възвърнало ако го имало.
- 1 like
Коментар
Коментар