Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеДобра среща, како! Ето ти част от отговора: КФН вписа последваща емисия акции на Бесттехника-ТМ Радомир АД
След като КФН е вписала емисията едва миналата седмица, БФБ ще ги регистрира след поне десетина дни.
ПодНулата, видяхме ли се на партито на 7-ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕ чак да търгуваме.....Засега само ще им се любуваме....
Ако дойде "стоманеният мен" с едни 33% от цесията, може и да облажиме.....
А дали няма някаква далавера все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеБлагодаря, Под нулата
Не каза нищо за CFA-я. Ще се видим ли на 7-ми
Ако не ме домързи отново...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеОппа ...
Вчера ходих с депозитарката в ИП-то, за да ми заредят новите акции в платформата, ноооооооо сега ми се обадиха от въпросното ИП, че увеличението не е регистрирано в комисията и новите ми акции стоят блокирани ...
Може ли някой да разясни какво се случва и кога ще можем да търгуваме с новите акции (най-добре би било някой от компанията, я ДВИ, я друг запознат).
Ако дойде "стоманеният мен" с едни 33% от цесията, може и да облажиме.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнениеБлагодаря за статията, но остава въпросът ми за акциите?
След като КФН е вписала емисията едва миналата седмица, БФБ ще ги регистрира след поне десетина дни.Last edited by X_Y; 29.11.2011, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от creation Разгледай мнениеКака, ето ти новини
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ut_na_chuguna/
Коментар
-
Оппа ...
Вчера ходих с депозитарката в ИП-то, за да ми заредят новите акции в платформата, ноооооооо сега ми се обадиха от въпросното ИП, че увеличението не е регистрирано в комисията и новите ми акции стоят блокирани ...
Може ли някой да разясни какво се случва и кога ще можем да търгуваме с новите акции (най-добре би било някой от компанията, я ДВИ, я друг запознат).
Коментар
-
Дали някой (по възможност от компанията) ще ни осведоми какво се случва по по-долу поставения казус?
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеЗабележете, че увеличеният капитал е регистриран в централен депозитар вече, и в инвестора също, само в нашите сметки и на борсата още ги няма. Преди в подобни случаи присъстваха поне като блокирани в портфейла докато БФБ даде разрешение за търговия, а сега явно няма все още формално решение за регистрация, макар че има фактическа такава: http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=reg_emisii
Коментар
-
нови акции
Забележете, че увеличеният капитал е регистриран в централен депозитар вече, и в инвестора също, само в нашите сметки и на борсата още ги няма. Преди в подобни случаи присъстваха поне като блокирани в портфейла докато БФБ даде разрешение за търговия, а сега явно няма все още формално решение за регистрация, макар че има фактическа такава: http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=reg_emisii
Коментар
Коментар