IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесттехника - Радомир (5BE / RADO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    За 10 дни 300%....!!!

За следващите 10дни, да се повтори.....
    А в тези следващи 10 дни да се включват и почивните, нали?!

Коментар

• За 10 дни 300%....!!!

За следващите 10дни, да се повтори.....

Коментар

• И тук ли се върви към "изчистване" на акцията?! Уж БЕСТ, пък май не чак толкова?!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
          Добра среща, како! Ето ти част от отговора: КФН вписа последваща емисия акции на Бесттехника-ТМ Радомир АД

След като КФН е вписала емисията едва миналата седмица, БФБ ще ги регистрира след поне десетина дни.
          БФБ не трябваше ли да я регистрира в 14-дневен срок?

ПодНулата, видяхме ли се на партито на 7-ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Е чак да търгуваме.....Засега само ще им се любуваме....
            Ако дойде "стоманеният мен" с едни 33% от цесията, може и да облажиме.....
            4и4е, "стоманеният мен" вече е бил там преди време. Може да се види тук http://www.besttechnica.bg/tm/invest...toqnie%202.pdf

А дали няма някаква далавера все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
              Благодаря, Под нулата
              Не каза нищо за CFA-я. Ще се видим ли на 7-ми

Ако не ме домързи отново...

Коментар

Оппа ...

Вчера ходих с депозитарката в ИП-то, за да ми заредят новите акции в платформата, ноооооооо сега ми се обадиха от въпросното ИП, че увеличението не е регистрирано в комисията и новите ми акции стоят блокирани ...

Може ли някой да разясни какво се случва и кога ще можем да търгуваме с новите акции (най-добре би било някой от компанията, я ДВИ, я друг запознат).
                Е чак да търгуваме.....Засега само ще им се любуваме....
                Ако дойде "стоманеният мен" с едни 33% от цесията, може и да облажиме.....

Коментар

• Благодаря, Под нулата
                  Не каза нищо за CFA-я. Ще се видим ли на 7-ми

Коментар

Благодаря за статията, но остава въпросът ми за акциите?
                    Добра среща, како! Ето ти част от отговора: КФН вписа последваща емисия акции на Бесттехника-ТМ Радомир АД

След като КФН е вписала емисията едва миналата седмица, БФБ ще ги регистрира след поне десетина дни.
                    Last edited by X_Y; 29.11.2011, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от creation Разгледай мнение
                      Благодаря за статията, но остава въпросът ми за акциите?

Коментар

• Кака, ето ти новини
                        http://www.capital.bg/biznes/kompani...ut_na_chuguna/

Коментар

• Оппа ...

Вчера ходих с депозитарката в ИП-то, за да ми заредят новите акции в платформата, ноооооооо сега ми се обадиха от въпросното ИП, че увеличението не е регистрирано в комисията и новите ми акции стоят блокирани ...

Може ли някой да разясни какво се случва и кога ще можем да търгуваме с новите акции (най-добре би било някой от компанията, я ДВИ, я друг запознат).

Коментар

• Дали някой (по възможност от компанията) ще ни осведоми какво се случва по по-долу поставения казус?

Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнение
                            Забележете, че увеличеният капитал е регистриран в централен депозитар вече, и в инвестора също, само в нашите сметки и на борсата още ги няма. Преди в подобни случаи присъстваха поне като блокирани в портфейла докато БФБ даде разрешение за търговия, а сега явно няма все още формално решение за регистрация, макар че има фактическа такава: http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=reg_emisii

Коментар

• Брех..., и аз съм я пропуснал новината...
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• нови акции

Забележете, че увеличеният капитал е регистриран в централен депозитар вече, и в инвестора също, само в нашите сметки и на борсата още ги няма. Преди в подобни случаи присъстваха поне като блокирани в портфейла докато БФБ даде разрешение за търговия, а сега явно няма все още формално решение за регистрация, макар че има фактическа такава: http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=reg_emisii

Коментар

Working...
                                X