If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"от 1 755 764 лева на 12 290 348 лева, чрез издаване на нови 12 290 348 обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност от 1 лев всяка. ",
1 стара за 7 нови акции
за дивидент надали някой е и мечтал, много поздрави имахме от ОББ и Л Стойков
интересно че дружеството има нов сайт/дизайн, защо ли...
Аз вчера се опитах се свържа с тях на телефоните, които са оставени за контакти в сайта им, вкл. и с ДВИ но уви всички телефони дават заето непрекъснато ( предполагам са изключени)
А ти при котировки 3 стинки на 6 стинки какво търсиш бе младеж?
да да какво да търся питам само, и това което разбрах е че са започнали да режат и събарят за желязо от към северната страна - 300 лв тона за скрап - каквото и да значи това! Виждало се отдалече!
Тука като гледам отчета за тримесечието , нещо не ми става ясно, някой може ли да даде инфо?????
--- Активите на дружеството май са продадени на безценица 10 пъти по ниска стойност от балансовата - че това си е за сезиране на КФН и прокуратурата, а заплати и задължения не са изплатени , че и държавни дългове огромни ----- или някой разпродава и се спасява с каквото е получил или се опитват да отделят активите от задълженията и да ни оставят срещу акциите само дългове!-
--- Гледам имало коментари преди! Някой да каже къде бъркам, че това много не ми харесва!
А ти при котировки 3 стинки на 6 стинки какво търсиш бе младеж?
Коментар