IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от баш майстора
    има основание за спиране на търговията
    от сбс са ги предупредили че се чака решение
    нали с факс са поискали да не се възстановява търговията
    и тва е било в петък
    абе репи
    живи репи

Виж оцветеното в червено и ми кажи как го разбираш"Моля да разпоредите спиране на търговията с акциите на дружеството за срок до извършване на процедурата по вписване на промяната в ЦД АД" Според мен няма процедура няма нови акции търгували са се старите.

Коментар

• има основание за спиране на търговията
      от сбс са ги предупредили че се чака решение
      нали с факс са поискали да не се възстановява търговията
      и тва е било в петък
      абе репи
      живи репи
      *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Значи за да не се стигаше до тук трябваше просто да се спре търговията.Ама защо я пуснаха тогава може би защото това бяха старите акции според тях.Така си мисля ама ще видим какво ще стане.Ако някой има друго виждане по въпроса да пише.Така или иначе най-потърпевши ще са купилите ама между тях и 190 много смешно става и те да са се набутали

Коментар

• И аз това се чудя защо го направиха тогава.Зависи как ще го тълкуват този казус.От една страна да има решение на ОС ама толкова няма съдебно решение и като го няма какво излиза че няма правно основание да делят акциите тогава защо да спира търговията БФБ.Добре ама тогава защо тези акции да са от новите на какво основание нали няма съдебно решение.И кое е по напред сега кокошката или яйцето

Коментар

• еми те са за е...е
            мислиш ли че не са знаели че не е представено решението
            просто не трябваше да подновяват търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
              kamacho,
              тоя филм с търговията по номинал го забрави
              тва да не ти е някой АДСИЦ да ти продават по номинална стойност
              ей голям сейр стана тука
              То хубаво ама невярна информация пускат БФБ- то. Много заблуждават

Коментар

• kamacho,
                тоя филм с търговията по номинал го забрави
                тва да не ти е някой АДСИЦ да ти продават по номинална стойност
                ей голям сейр стана тука

Коментар

• Първоначално изпратено от nikolaalx
                  Честито на господата които са си купили на цена от 900-950 лева за акция ( практически е невъзможно да са си купили от старите акции...
                  И защо си толкова убеден?

Коментар

• Първоначално изпратено от Cognus
                    Първоначално изпратено от Bouns
                    Първоначално изпратено от Cognus
                    На мен тук след днешния ден друго ми направи впечатление.

Вижте участието ИП-тата. Тук и там има по някои заблуден кобос (бих казал нормално), но как бихте коментирали участието на ИП-тата като продавачи и като купувачи. За мен това показва колко несериозно и безотговорно е отношението им към парите на техните инвеститори. При създалите се обстоятелства мисля че трябваше да се въздържат от търговия. Ясно е че евентуална загуба/печалба не би им се отразила по-никакъв начин, това бе лош message...
                    Не съм съгласен, според мене един опитен участник на борсата не трябва никога да изпуска гарантирана печалба, колкото и малка да изглежда на фона на активите му.
                    Това че не трябва да се изпуска гарантирана печалба е така, но факта че ИП-тата са били и от ляво и от дясно говори лошо за тях.
                    Има само един вариант при който и от двете страни да действат правилно.Това е варианта ако тези акции са стари и имаш право на още 9 нови с номинал 5 лв.Тогава тези които са продавали може просто да кешират печалби ако са ги купували още в самото начало когато ги пуснаха на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                      Още по добре когато стане ясно дали са били нови или стари акции ще можеш да си направиш изводи кои са били по-информираните страни по сделката
                      Имаш Л.С.

Коментар

• Още по добре когато стане ясно дали са били нови или стари акции ще можеш да си направиш изводи кои са били по-информираните страни по сделката

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                          Първоначално изпратено от Cognus

Вижте участието ИП-тата. Тук и там има по някои заблуден кобос (бих казал нормално), но как бихте коментирали участието на ИП-тата като продавачи и като купувачи. За мен това показва колко несериозно и безотговорно е отношението им към парите на техните инвеститори. При създалите се обстоятелства мисля че трябваше да се въздържат от търговия. Ясно е че евентуална загуба/печалба не би им се отразила по-никакъв начин, това бе лош message...
                          Не съм съгласен, според мене един опитен участник на борсата не трябва никога да изпуска гарантирана печалба, колкото и малка да изглежда на фона на активите му.
                          Това че не трябва да се изпуска гарантирана печалба е така, но факта че ИП-тата са били и от ляво и от дясно говори лошо за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cognus

Коментар

• Ако са се търгували новите акции ще има опарени начело с 190.Ама те все пак са по-наясно от останалите индивидуални и не мисля че и те не знаят какво правят.При всички случаи става много интересно.Тогава обаче излиза че от БФБ пускат невярна информация за номинала цената броя на акциите и ограниченията за деняЩе излезе че те са най големите лъжци

Коментар

• На мен тук след днешния ден друго ми направи впечатление.

Коментар

Working...
                                X