IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз бих подходил доста предпазливо към фирма от тази област защото играчите са много и конкуренцията е жестока

В този бизнес маржовете са много малки и винаги има вероятност да се "набълбукаш" (много яка фраза ) със стока която след няколко месеца не можеш да продадеш и за половината от парите които си платил за нея...

Поне според мен повече пари се правят не от продажбата на хардуер а от последващата абонаментна поддръжка. В доста от случаите това се прави от фирми които са различни от продавача.

ПП Не навсякаде е нужно да се сменя хардуера и софтуера на всеки три години - това е особено валидно при офис компютрите които междувпрочем са в ниският ценови клас... Ако някои иска мога да поясня и допълня...
    Business as Usual

Коментар

• крайно време е да отчетат няколко пъти ръст в печалбата!

Коментар

• Чужденци не е ясно дали ще привлече, но спред мен ще привлече доста клиенти които ще използват финансиране от ЕС програми за моденризация и инсталиране на малки ИТ системи (какъвто е и фокуса им). За тази цел даже имат и готови решения. Амортизацията на ИТ обурудването е 3г. така че има перспективи за развитие. Интересно защо печалбата е толкова малка. Не е много типично за този бранш.

За CHUG мисля че хубавото предстой

Коментар

• Първоначално изпратено от bogibog
          Първоначално изпратено от го4ето
          Абе то хубу да ударим едно рамо на новото,ама кога ще си видим парите пораснали?
          Аман от дългосрочни инвестиции.
          така е. Амбициозните БГ фирми трябва да се подкрепят!
          прекалено малка фирма за да привлече чужденци, значи няма да има кой да бута
          местните спекуланти едва ли
          вижте Чугунолеене
          добри данни
          а падна от 23 на 21,5
          спекулантите толкоз им е силата
          ако ги няма чуждестранните да подпрат няма да има IPO с бесен ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от го4ето
            Абе то хубу да ударим едно рамо на новото,ама кога ще си видим парите пораснали?
            така е. Амбициозните БГ фирми трябва да се подкрепят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
              Първоначално изпратено от Джаст А Трейдър
              С тези 200 бона печалбица за 2006 за какво да влизаме тук???
              Печалбицата за 2006 даже си е малко над 100 хиляди и това при приходи от над 12 милиона .
              Да бе, тя моята печалбица е повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Джаст А Трейдър
                Печалбицата за 2006 даже си е малко над 100 хиляди и това при приходи от над 12 милиона .

Коментар

• Аз ще! Но нямам напреки да не се коментира твърде много, нека шумът се вдигне след месец и полвина
                  Не съм голям спец във финансовия анализ, но секторът, марката и мениджмънта ми допадат.

Коментар

• Тук записването започна, а никакви новини не излизат и никой нищо не коментира... Дали ще участва някой изобщо ?

Коментар

• Абе то хубу да ударим едно рамо на новото,ама кога ще си видим парите пораснали?

Коментар

• Първоначално изпратено от stz
                        мисля да участвам с маххх )

лек ден не е препопъка !
                        Колега, кое не е препоръка? Лекия ден или участието! ;-)

Коментар

• лично съм им клиент и мога да кажа,че са доста напред поне в стз !!имат боя голям оборот с фирмите и по-малко с частни лица!

диволен съм от обслужване и са доказани в бранша и заслужават доверие !

мисля да участвам с маххх )

лек ден не е препопъка !

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
                            Първоначално изпратено от Джаст А Трейдър
                            ..няма и 200 хил. почти 2 пъти по-малко е1 Не е там въпроса обаче- има хляб в дружеството, но не сега , ако излезе добър 6м. отчет може да се влиза. За IPO-то обаче съм пас.
                            готово
                            записах си
                            ще предам на СБС да кажат на счетоводителката им да надуе шестмесечния отчет така че да влезеш да се набълбукаш и на края на годината да "оправят" отчета

не се доверявай толкова на някакви си отчети

Коментар

• Първоначално изпратено от Джаст А Трейдър
                              ..няма и 200 хил. почти 2 пъти по-малко е1 Не е там въпроса обаче- има хляб в дружеството, но не сега , ако излезе добър 6м. отчет може да се влиза. За IPO-то обаче съм пас.

Коментар

• С тези 200 бона печалбица за 2006 за какво да влизаме тук???

Коментар

Working...
                                X