IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А какво става с правата? Аз купих на 8.01(беше съобщено, че ще имаме права купилите на 7 и 8.01 ), сплитнати са ми вече в кобоса, а правата какво?

Коментар

• Определено тази позиция не ми харесва,дал съм поръчка за продаване....не мога да я гледам..Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
        Значи е минало времето да се печели от първично предлагане.Вижте тук ,вижте Енемона...ами то е по-евтино да си ги купи човек на борсата.Не е препоръка за търговия.
        Недей да говориш такива работи, особено за SBS, защото ще ти се смеят някъде

Коментар

Истината тук е че всички са губещи...тези които купиха и тези които продадоха....Колко ли трябва да чакаме ,поне аз докато цената се доближи до 20,за да бъда поне малко отгоре...не е препоръка за търговия.
          20 кинта!?! лелееее горкия човек... ще ти побелее косата до тогава...

Коментар

Значи е минало времето да се печели от първично предлагане.Вижте тук ,вижте Енемона...ами то е по-евтино да си ги купи човек на борсата.Не е препоръка за търговия.
            Нещо си се объркал май ?

Коментар

• Значи е минало времето да се печели от първично предлагане.Вижте тук ,вижте Енемона...ами то е по-евтино да си ги купи човек на борсата.Не е препоръка за търговия.

Коментар

• важното е сбс да върви добре , за купилите и за продалите , продалите все нещо трябва да са си оставили

Коментар

• Истината тук е че всички са губещи...тези които купиха и тези които продадоха....Колко ли трябва да чакаме ,поне аз докато цената се доближи до 20,за да бъда поне малко отгоре...не е препоръка за търговия.

Коментар

• Извинявам се на пишещите тук , но ми беше интересен казуса...........
                    Нямам акции тук и не мога да взема становище .

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                      Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      На основание , че някой в СОФКОМ , така е решил................ за да не се вдига шум.
                      Винаги съм мислил, че купувача е обезвъзмезден по някакъв начин от емитента. Не предполагах, че още при IPO-то, но така или иначе това е станало "извънборсово".
                      А за SBS какво да кажем... рано или късно ще отвори на някаква цена.
                      Много любопитно как стигна до този извод....:-(
                      Сигурно си забелязал в коя тема си...

Коментар

• Винаги съм мислил, че купувача е обезвъзмезден по някакъв начин от емитента. Не предполагах, че още при IPO-то, но така или иначе това е станало "извънборсово".
                        Станало е.................... А ако се поровиш в миналото на БФБ имало е и други случай на отменени сделки , блокирани акции , сгрешени поръчки ............... няма значение как са решени...................

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          На основание , че някой в СОФКОМ , така е решил................ за да не се вдига шум.
                          Винаги съм мислил, че купувача е обезвъзмезден по някакъв начин от емитента. Не предполагах, че още при IPO-то, но така или иначе това е станало "извънборсово".

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
                            Умниците сами си смачкаха акцията...:-(

Ха ха ха точно така направиха умниците.

Коментар

• Много любопитно някой тук ще реши ли нещо сигурно на някакво основание....:-(

Коментар

• Не знаех! Сигурно ли е това? Доста любопитно! На какво основание?

Коментар

Working...
                                X