Дружеството е останало без активи. Справка - последния брой на Дневник.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чугунолеене (59C / CHUG)
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеСгрешил съм и съм си понесъл загубите. Това е положението.
Привет ,
тук нещата сякаш тотално се сриват ...
Някой има ли повечко инфо ?
Ами и Шогуна отиде при Дядо Никола........... и при другите знайни и незнайни войни ......... интересно кой ли ще е следващият.
Коментар
-
Именно Tradera. Аз на такава база съм си формирал очакванията. Не съм някакъв инсайдър или манипулатор.
Сгрешил съм и съм си понесъл загубите. Това е положението.
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТогава инфото беше официално, че нещата вървят по мед и масло. А то е било чиста манипулация.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Е то по тая логика дай да си казваме само успешните сток пикове.
Аз лично те убеждавах преди две години, как алкомета е подценен на 1.10, но ти си пееше мантрата. колко добра инвестиция е инвестора. Всички виждат сега каква доходност са могли да изкарат хората, които са ти се доверили.
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАз не за друго, ами Никола ме яде в друга тема, че съм прецакал хората като съм им казвал да продават Еврохолд на 6 лева и ЦКБ също на 6. И сега като се дигнали до 1.30, са претърпели загуби. Та да му върна.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ОК
Аз не за друго, ами Никола ме яде в друга тема, че съм прецакал хората като съм им казвал да продават Еврохолд на 6 лева и ЦКБ също на 6. И сега като се дигнали до 1.30, са претърпели загуби. Та да му върна.
Коментар
-
Не е така не се заяждай на дребно ОК. Нямам претенциите да умервам всяка една акция. Тук нещата се промениха доста от момента на поста. Все пак минаха три години. Финансите са доста динамична материя, но ти от къде да го знаеш това, като най-вероятно си обикновен журналист.
Провери, дали случайно не съм допуснал някоя правописна грешка.
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКойто е слушал Никола, не е прокопсал много.Last edited by Nikola; 26.07.2011, 12:21.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Хахаха-пак ви гони конспирацията-не защитавам никого но мнението е от 2009г-че то минаха две години-я камилата я камиларя-пък и да слушаш мнение от форума-голем смях.Късмет.Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКойто е слушал Никола, не е прокопсал много.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТук схемата с манипулативна дезинформация бе приложена като по учебник.
Коментар
-
Тук схемата с манипулативна дезинформация бе приложена като по учебник.
Първоначално изпратено от Anton Chigurh Разгледай мнениеХората си казаха, че капиталовите разходи направени от компанията през 2007 година ще окажат своя позитивен ефект върху компанията не по-рано от 3Q и 4Q 2008.
През тези месеци очаквам компанията да навакса загубата си и в края на годината да излезне на около 200 000 лв печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеИнтересно дали ще си вземат поне част от парите.Някой ако има инфо да каже.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
Коментар