IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Т.е. като изключим фонда и може би още 1-2 по-големи - отказалите се да участват се заместват 1:1 с нови.
    Много интересно
    Обаче го изтрих, щото ако се черпи информация само от Търговски регистър картинката излиза доста крива. Всъщност акционерите с права са много повече, макар и вероятно с не много голям обем. В момента Бианор има 280 акционера - със 130 повече от предното увеличение за което има инфо в ТР. Ще опитам да направя нещо по достоверно, но надали ще стане.
    Иначе извода, че множество дребни и средни акционери не са участвали и са заместени с дребни и средни нови желаещи вероятно е правилен.

Коментар

• Т.е. като изключим фонда и може би още 1-2 по-големи - отказалите се да участват се заместват 1:1 с нови.
      Много интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Очаквания, нов голям инвеститор записал част от увеличението, обратно изкупуване до 7.5лв.
        "новия" инвеститор беше ясен по времето на аукциона! Виж за обратното съм съгласен, че е нещо ново и може да е провокирало покупки

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ти ли си бил? Казаха, че ще направят още едно увеличение скоро - ще има и за закъснелите ')
          И аз съм много изненадан.. както от ефективността, така и от размера..
          Няма лошо, всеки си знае за себе си!
          Успех на нововключилите се

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Говоря за предните няколко дни.. седмица. Когато увеличението беше зад гърба ни.
            Очаквания, нов голям инвеститор записал част от увеличението, обратно изкупуване до 7.5лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ти ли си бил? Казаха, че ще направят още едно увеличение скоро - ще има и за закъснелите ')
              Е, едва ли съм бил само аз
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Намества се равновесната цена. Проспах на 3,70....миналата седмица конвертирах почти цялото Доверие за Бианор, пък да видим къде ще се успокои...

Коментар

А имаше ли причина за стръмния ръст преди това?
                  Намества се равновесната цена. Проспах на 3,70....миналата седмица конвертирах почти цялото Доверие за Бианор, пък да видим къде ще се успокои...
                  Life won't wait for you.

Коментар

Надъхване на желаещите за увеличението беше добра причина.
                    Говоря за предните няколко дни.. седмица. Когато увеличението беше зад гърба ни.

Коментар

Нормален пазарен шум и движения явно.. харесва ми колко бидове се наредиха да чакат акции по 4,30-4,34 .. при положение че само преди 2 седмици можеха да запашат десетки хиляди на 3,70
                      Нищо чудно да са от "играчите" които си купиха права на аукциона без намерение да ги записват Гросмайстори!
                      Надъхване на желаещите за увеличението беше добра причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                        Искаш ли да направим по една прогноза и да сложим по 2 хилки?
                        Ако ще слагаме ще е по 200 хилки,но едва ли си виждал толкова,камо ли да ги залагаш .Камо ли ще може да понесеш загубата им.

Иначе добре ли се движи акцията,как е ? Расте като МСН викаш
                        Last edited by aleks262; 16.04.2024, 17:50. Причина: Моля да спазвате добрия тон

Коментар

Има ли някаква причина за разпродажби, която да съм пропуснал?

Нормален пазарен шум и движения явно.. харесва ми колко бидове се наредиха да чакат акции по 4,30-4,34 .. при положение че само преди 2 седмици можеха да запашат десетки хиляди на 3,70
                          Нищо чудно да са от "играчите" които си купиха права на аукциона без намерение да ги записват Гросмайстори!

Коментар

• Някой си разпродава старите акции с надежда да си вземе ефтино като дойдат новите ама знае ли се
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Има ли някаква причина за разпродажби, която да съм пропуснал?

Коментар

• Искаш ли да направим по една прогноза и да сложим по 2 хилки?

Коментар

Working...
                                X