Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Някой се хвърли да пазари , а аз се надявах да допълвам под 4.50 ...интересно дали ще излязат много продавачи на новите акцииУмереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Някой се хвърли да пазари , а аз се надявах да допълвам под 4.50 ...интересно дали ще излязат много продавачи на новите акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНадявам се това да не е черния връх на цената....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсе още не се търгуват новите акции.. долу колегата или се е объркал или не е разбрал въпроса.
А относно троловете.. ползвайте функцията за игнор на Инвестора моля! А ако все пак ви се четат простотиите им, поне не ги цитирайте! Мерси!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Дойдоха! Ама ти на това ли казваш изсипване???Все още не сме го видели.......Пак да се повторя,че нямам никакви препоръки,а доста хартии и тук!
Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеда не дойдоха акциите от увеличението че така се изсипва не съм видял никъде да е вписано
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТапи............ Тапи all over the place....
Коментар
Коментар