Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
"Бианор" поглъща нови две компании и се превръща в Wiser Technology (capital.bg)Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв. Last edited by Slg; 29.05.2024, 15:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не виждам защо мрънкаш колега.. диапазона е достатъчно широк.. всичко става на пазара.. може да има сривове, изсипвания , паника.. ако цената бързо слезе под долната граница Какво.. дружеството не може да купува дори да иска.. справка Агрия!
Хайде стига мрънкахте и търсели косури!!
Предложението за ценови диапазон е от преди месец. От тогава цената, а и очакванията се развиват в положителна насока, Общите събрания са за това- да вземат решения, справедливи за всички акционери. Затова и писах, за съжаление със закъснение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Ами щом смята, че предложените цени са актуални...
За мен да емитират на 3.7 лв и после да ми кажат, че ще ме подкрепят 20% надолу, не е добре. Мин.цена от 3.50 е справедлива. Целта на обратното изкупуване не е да печели дружеството.
Хайде стига мрънкахте и търсели косури!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
Е бая дни назад трябва да по живееш за да навиеш някой на минимална
За мен да емитират на 3.7 лв и после да ми кажат, че ще ме подкрепят 20% надолу, не е добре. Мин.цена от 3.50 е справедлива. Целта на обратното изкупуване не е да печели дружеството.Last edited by dimi71; 14.05.2024, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Аз явно живея един ден назад, цял ден пиша под документите 13.05. Що се отнася до цената, тя е с хоризонт 3 години. 7.5 е максималната. Ако имаш за продаване на минималната, пиши ми на лични.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Събранието трябва да е минало вече
ако 7,50 ти изглежда малко, аз мога да ти продам на тази цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеСрок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 3 години от приемане на настоящото решение за обратно изкупуване;
Минимална цена - 3.00 лв. за акция;
Максимална цена – 7.50 лв. за акция.,
Колеги, ако някой ходи утре на ИОС, нека постави въпроса за осъвременяване на цените за обратното изкупуване.
ако 7,50 ти изглежда малко, аз мога да ти продам на тази цена
Коментар
-
Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 3 години от приемане на настоящото решение за обратно изкупуване;
Минимална цена - 3.00 лв. за акция;
Максимална цена – 7.50 лв. за акция.,
Колеги, ако някой ходи утре на ИОС, нека постави въпроса за осъвременяване на цените за обратното изкупуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеПродадохте ли евтините акции днес или още останаха? А права да са хартисали на някой?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеПродадохте ли евтините акции днес или още останаха? А права да са хартисали на някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТи по добре гледай твоите колене да не омекнат и си дръж опашката подвита да не те изненадат !Last edited by Мечкан_Бикоядов; 13.05.2024, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеНещо почват да им омекват колената тук
Още е в булиш води,но май няма да е задълго
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар