IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
    .....
    За някви смешни 50 млн печалба 1300% ръст... Неохима и той имаше 100млн навремето,виж го сега.
    Гледай само Нвидиа юни или юли да сгъне и само перушина ще остане от Шелликойн
    Въпроса не е дали,а кога !
    Last edited by RUBLA; 06.06.2024, 11:17. Причина: Изтрит коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
      Балонът се надува... А за Шели при цена от 70лв на акция 25 стотинки дивидент е смешно. Както и при Бианор, кофти отчет ама лети та лети

Шели има 50 млн тази година печалба, бианор къде е, ще има ли печалба. приказвате ги едни... сметка без кръчмар - печалбата на Шели е капитализацията на бианор - разлика земята до небето
      Last edited by RUBLA; 06.06.2024, 11:16. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Балонът се надува... А за Шели при цена от 70лв на акция 25 стотинки дивидент е смешно. Както и при Бианор, кофти отчет ама лети та лети

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh
          Сполай ти за опитите, но си явно с тежко детство за да си изхранваш по този начин прехраната ..! Лека ни вечер.
          Поредните примери,че тея двамата са за перманентен бан и модераторите в този форум са най-слабите които аз съм виждал !

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
            Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
            Абе аз точно обратното особено от твойто любимо шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
              Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша
              Забелязваш ли обаче как всички коментират моите прогнози,а никой техните.
              Що се получава тая работа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.
                Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша

Коментар

Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                  .
                  Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
                  Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
                  Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:23.

Коментар

Ще се сетиш.
                    Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
                    С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                    Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                      Ще се сетиш.
                      Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
                      Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:19.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                        Аз пък не ползвам игнор. Данета и Гр ую са ми много ценни, защото каквото кажат и то става обратното. Анти Гр ую портфейла ми е топ за последните 4 години.

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                          Аз пък настоявам за незабавното банване на потребителите smeh и August ,а може и да са един и същ човек,поради постояния им хейт ,породен от страх.В техните мнения не присъства нито една дума отностно дадената акция,а само заяждания и нападки.Настина тези двамата натоварват форума
                          напоследък и не е зле модераторите най,най-накрая да вземат мерки и да ги изтрият перманентно ! Моля за незабавното им ban-ване! Лека вечер за всички

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                            Last edited by polax; 05.06.2024, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                              Тук освен ръстта на цената правят впечатление броят сделки и търгуваните обеми след увеличението. След още някое и друго увеличение на капитала Бианор може и да стане новият ФлагманЪ на БФБ . Или поне можем да си го пожелаем.
                              Е не, чичето от Софарма е номер 1 в увеличенията на капитала.
                              На тази писта няма кой да го бие в инженеринга със стъпково повдигане на капитализацията

Коментар

Освен,че е балон и 100%-ова кандидат елха, нищо друго не прави впечатление.
                                Надуват балона баш кога SP 500 ще сгъне.
                                А тая шитня къде ще сгъне не е ясно,но неколцина ще спечелят,а масовика както обикновено ще стиска 5-6год после
                                Виж си успеваемоестта от предсказанията, балонер, едно нямаш познато!
                                Играй хазарт, може да имаш по-голям успех
                                Какво ли ти казвам, ти си и без това койнаджия, хазарта в койна!

Коментар

Working...
                                X