If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обичайния лаф когато си -25% и продължи да пада
Купуваше на 6.50,когато продаде АГН,сега само сменяш памперсите и се молиш ужаса да спре,но той тепърва започва !
Агресивни, амбициозни, вече на премиум маркет и с уебинари на английски готвейки се за Ксетра, а толкова други сини чипове се почесват и си намират извинения - предпочитат да останат първи на село, вместо да положат малко усилия и да се пробват как ще бъдат оценени на истинска борса.
И тук май шета същия продавач, както и по другите по-големи и ликвидни позиции.
Шета,пък вие дремете и после космоса бил крив.
Не разбрахте ли ,че където налази това морско чедо Шарана ,става подводница
Тук купи баш,ама баш на върха...
Нищо не си познал и няма причина да се хвалиш. Ти си човека дал най-много грешни прогнози във форума. Помниш ли колко грешни прогнози даде за NVDA? А за американските индекси? За българските акции да не говорим, че там нямаш точна прогноза.
Пълни лъжи и измислици от 1001 нощ Вместо хейт от злоба,да беше дал някое доказателство.
Знам,че тук си вътрешна гума 20% откакто излезе от Агрия,но не съм ти аз виновен.
И от четирите на които им посочих върха ти имаш акции в 3.Е,как няма да хейтиш
Отделно.една най-обикновена тренд линия не може да разбереш как се чертае,пробива на Софикс 6 месеца не можа да сгрееш ,че го има,но дава "оценки"......
Аз друго искам да те питам,защо от 3 години не си дал и една прогноза? Страх ли те е,срам ли те е хаха
Коментар