IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 930 е/кв.м е доста добра цена за квартал като "Младост 4"!!!

В случай, че някой не е разбрал точно в този квартал продължава изграждането на най-голямият бизнес "кошер" на БАЛКАНИТЕ!!!

Много добър ход, много добра инвестиция!!!

п.с - 'що не купихте повече, бе? Будали! :-)

Коментар

• Защо да продават на загуба бе Alex, откъде ги изрови тези глупости, просто невероятно, къде си човъркал из интернет да намериш тия глупости. Приказки има безброй за разни случки и компании. Тия дето ги цитираш бог знае какви са, каква им е историята. Гледай тук конкретното положение при Бианор. Офиса никога няма да е на загуба, ако им отеснее, допълнително друг ще си вземат. Зависи и колко ще отеснее, нещата се гледат с перспектива.

Коментар

• Какво ще стане когато новия офис отеснее? Ще продавате на загуба и ще купите нов още по голям? Ето какво мисли патил препатил в тези начинания

http://rsdn.ru/article/career/makemoremistakes.xml#ECF

Покупка офисного здания

Создавая компанию, я снял одну комнату в офисном здании.По мере того, как компания росла, мы просто арендовали новые комнаты. В конце концов, мы стали поговаривать о переезде. После рассмотрения нескольких вариантов, я проигнорировал совет мудрого друга и купил офисное здание. Через год мы переросли и это здание и мне пришлось продать его с убытком.

Полученный урок: небольшие "софтовые" компании должны заниматься своим делом и держаться в стороне от дел с недвижимостью.

Коментар

• Няма как, за една софтуерна фирма офис си трябва, оборудване с компютърна техника и мозъци - това е !!! Както за един публичен дом си трябва сграда, легла и момичета! И бизнеса си върви, няма какво да се умува.

Коментар

• Развоен център с 5 човека персонал в Пловдив и дъщерно дружество в САЩ, това е добре, но дали размерът е удачен за компания с 9 млн. капитализация?
            Просто ми се струва абсурдно да вложат близо 1млн. за 4 офиса в Младост, а да инвестират $20к в САЩ и сигурно още толкова в Пловдив.
            --

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov
              Вярно ли е, че Бианор вече имат работещ офис за разработка на софтуер в Пловдив? Ако е така, то ще ми е интересно да науча броя на софтуерните специалисти, които сте налии там до сега, както и Вашите планове за бъдещото развитие на пловдивския офис.
              http://bianor.com/news.php?news=25

Надявам се, че този отговор не се е забавил твърде много.

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud

Помниш ли Бедо за колко купи празно място в Младост.... тва на Бианор си е направо без пари. Сега след като няма да имат разходи за наем печалбата трябва леко да нарасне. На мен ми е по интересно как ще тръгне онлайн супермаркета там е разковниччето според мене а офиса е верен ход
                Бедо е друг случаи, разискван е достатъчно, но основната разлика е че тяхната сграда ще има търговско предназначение и ще носи сериозни приходи от наеми!
                Не съм съгласен, че печалбата ще нарасне, защото задълженията по заема ще компенсират намалелите разходи за наеми.
                Като говорим за интернет бизнес, не мисля че е особено належащо фирмата да е локализирана в даунтауна на супермагаполиса София, а спокойно могат да направят аутсорсинг на повечето дейности например в Септември, където НИ са значително по-евтини, а по магистралата се стига по-бързо отколкото от Люлин до центъра
                --

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                  Бианор подписа договор за покупка на офис в София

всичко добре, но не съм съгласен с цена от 930 евро/м2 и обща цена три пъти по-висока от печалбата за Q2 за придобиване на 4 офиса с 16 паркоместа в Младост 4!

Общата им инвестиционна политика е за 4млн. като вече близо 1млн. са похарчени за офис. Допълнителен бонус е, че над половината от имота е купен с ипотечен заем за 250к евро от Булбанк.

Keep up the good work!
                  Помниш ли Бедо за колко купи празно място в Младост.... тва на Бианор си е направо без пари. Сега след като няма да имат разходи за наем печалбата трябва леко да нарасне. На мен ми е по интересно как ще тръгне онлайн супермаркета там е разковниччето според мене а офиса е верен ход
                  Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Бианор подписа договор за покупка на офис в София

всичко добре, но не съм съгласен с цена от 930 евро/м2 и обща цена три пъти по-висока от печалбата за Q2 за придобиване на 4 офиса с 16 паркоместа в Младост 4!

Общата им инвестиционна политика е за 4млн. като вече близо 1млн. са похарчени за офис. Допълнителен бонус е, че над половината от имота е купен с ипотечен заем за 250к евро от Булбанк.

Keep up the good work!
                    --

Коментар

• Явно тук и при Тодоров няма много агресивни фондове, които да осъществят философията на този материал.

http://www.investor.bg/?id=55046

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                        Първоначално изпратено от R.I.P.
                        Първоначално изпратено от voodooHunter
                        Нещо взе да тръгва надолу тази акция полека лека...
                        А ние Хънтърите я чекаме отдолу....
                        Позна - на 7-8 лева, толкова струват за мен. Всеки си смята за себе си, нищо на никого не препоръчвам.
                        За такава фирма и счетоводната е висока. Все още не съм прочел нито един адекватен аргумент да се инвестира тук или в СБС, освен чисто спекулативния, който е общовалиден за всичко докато е ново.

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                          Позна - на 7-8 лева, толкова струват за мен. Всеки си смята за себе си, нищо на никого не препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                            dam ,4akame vi dolo za da vi izqdem

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter

Коментар

• Нещо взе да тръгва надолу тази акция полека лека...

Коментар

Working...
                                X