Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Намества се равновесната цена. Проспах на 3,70....миналата седмица конвертирах почти цялото Доверие за Бианор, пък да видим къде ще се успокои...ти ли си бил? Казаха, че ще направят още едно увеличение скоро - ще има и за закъснелите ')
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА имаше ли причина за стръмния ръст преди това?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Надъхване на желаещите за увеличението беше добра причина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А имаше ли причина за стръмния ръст преди това?
Нормален пазарен шум и движения явно.. харесва ми колко бидове се наредиха да чакат акции по 4,30-4,34 .. при положение че само преди 2 седмици можеха да запашат десетки хиляди на 3,70
Нищо чудно да са от "играчите" които си купиха права на аукциона без намерение да ги записватГросмайстори!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИскаш ли да направим по една прогноза и да сложим по 2 хилки?
Иначе добре ли се движи акцията,как е ? Расте като МСН викаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИма ли някаква причина за разпродажби, която да съм пропуснал?
Нормален пазарен шум и движения явно.. харесва ми колко бидове се наредиха да чакат акции по 4,30-4,34 .. при положение че само преди 2 седмици можеха да запашат десетки хиляди на 3,70
Нищо чудно да са от "играчите" които си купиха права на аукциона без намерение да ги записватГросмайстори!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМного добре се движим
Мда
Няма и 24 часа ....
Също като и в MSH,пада от месеци ,тоя вика обратното
Странно разбиране за цена и движения.Верно ,че българите махаме наобратно с главата за ДА или НЕ,но все пак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Звъннах - казаха че не са осчетоводени. Ще ги дръпнат скоро
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
И при мен стоят. Дори мислех днес да звънна аз и да питам, но явно няма смисъл
Коментар
Коментар