IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Някой се хвърли да пазари , а аз се надявах да допълвам под 4.50 ...интересно дали ще излязат много продавачи на новите акции
    Тук ми напомня ситуацията от големия сплит на Планината ) /преди двадесет години/ всички чакаха голямото пропадане при появата на много тънки акции а се случи избухване
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Някой се хвърли да пазари , а аз се надявах да допълвам под 4.50 ...интересно дали ще излязат много продавачи на новите акции
      Ако изкарат силни резултати и се листнат двойно както пишеха, може мачът да е свирен за тази цена вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Надявам се това да не е черния връх на цената....

Коментар

• Надявам се това да не е черния връх на цената....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Публичният холдинг планира да използва средствата за допълнителни придобивания

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Все още не се търгуват новите акции.. долу колегата или се е объркал или не е разбрал въпроса.
              А относно троловете.. ползвайте функцията за игнор на Инвестора моля! А ако все пак ви се четат простотиите им, поне не ги цитирайте! Мерси!
              Новите акции вече са налични по сметките в Централния депозитар, но още не са одобрени за търговия на БФБ!

Коментар

• Все още не се търгуват новите акции.. долу колегата или се е объркал или не е разбрал въпроса.
                А относно троловете.. ползвайте функцията за игнор на Инвестора моля! А ако все пак ви се четат простотиите им, поне не ги цитирайте! Мерси!

Коментар

• 8% спад и 8% надолу няма бидове ебати шитнята....

С 5лв мога да я сваля да стане -15% за деня... с 5лв

УНИКАЛНО

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Дойдоха! Ама ти на това ли казваш изсипване???Все още не сме го видели.......Пак да се повторя,че нямам никакви препоръки,а доста хартии и тук!
                    това при кой посредник ?

Коментар

• Лиснаха 2к акции и цената се срути "само" с 8% Да ви имам и шитните еднодневки.

Ами като почне паниката и Софикс пада по 2-3%,тук как ще е ,-20% на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        да не дойдоха акциите от увеличението че така се изсипва не съм видял никъде да е вписано
                        Дойдоха! Ама ти на това ли казваш изсипване???Все още не сме го видели.......Пак да се повторя,че нямам никакви препоръки,а доста хартии и тук!

Коментар

• да не дойдоха акциите от увеличението че така се изсипва не съм видял никъде да е вписано

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Тапи............ Тапи all over the place....
                            Не са само тапите,а и %-а печалба,който никак не е малък от 3,70 до 5 и нещо си!P.S.Нямам препоръки за каквото и да било разбира се!

Коментар

• Тапи............ Тапи all over the place....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Biden signs TikTok ‘ban’ bill into law, starting the clock for ByteDance to divest it

The legislation requires China-based parent company ByteDance to divest TikTok in nine months to a year in order to avoid an effective ban in the US.

Коментар

Working...
                                X