IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

За някви смешни 50 млн печалба 1300% ръст... Неохима и той имаше 100млн навремето,виж го сега.
    Гледай само Нвидиа юни или юли да сгъне и само перушина ще остане от Шелликойн
    Въпроса не е дали,а кога !
    Много си се объркал с Неохим явно. Нулев усвоен опит на бфб.
    Ръстът на Шели не се дължи единствено на печалбата!
    Запомни го, като урок номер1 !
    Ръстът на Шели се дължи на РЪСТОВЕТЕ на печалбата!
    Не правиш разлика вероятно, така, че по-добре асимилирай написаното, преди да изръсиш следващата неадекватност

Коментар

• Ще правя така:

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
        .....
        За някви смешни 50 млн печалба 1300% ръст... Неохима и той имаше 100млн навремето,виж го сега.
        Гледай само Нвидиа юни или юли да сгъне и само перушина ще остане от Шелликойн
        Въпроса не е дали,а кога !
        Last edited by RUBLA; 06.06.2024, 11:17. Причина: Изтрит коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
          Балонът се надува... А за Шели при цена от 70лв на акция 25 стотинки дивидент е смешно. Както и при Бианор, кофти отчет ама лети та лети

Шели има 50 млн тази година печалба, бианор къде е, ще има ли печалба. приказвате ги едни... сметка без кръчмар - печалбата на Шели е капитализацията на бианор - разлика земята до небето
          Last edited by RUBLA; 06.06.2024, 11:16. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Балонът се надува... А за Шели при цена от 70лв на акция 25 стотинки дивидент е смешно. Както и при Бианор, кофти отчет ама лети та лети

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh
              Сполай ти за опитите, но си явно с тежко детство за да си изхранваш по този начин прехраната ..! Лека ни вечер.
              Поредните примери,че тея двамата са за перманентен бан и модераторите в този форум са най-слабите които аз съм виждал !

Коментар

Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
                Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
                Абе аз точно обратното особено от твойто любимо шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                  Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша
                  Забелязваш ли обаче как всички коментират моите прогнози,а никой техните.
                  Що се получава тая работа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                    Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.
                    Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша

Коментар

Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                      .
                      Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
                      Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
                      Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:23.

Коментар

Ще се сетиш.
                        Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
                        С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
                        Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                          Ще се сетиш.
                          Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
                          Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:19.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                            Аз пък не ползвам игнор. Данета и Гр ую са ми много ценни, защото каквото кажат и то става обратното. Анти Гр ую портфейла ми е топ за последните 4 години.

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                              Аз пък настоявам за незабавното банване на потребителите smeh и August ,а може и да са един и същ човек,поради постояния им хейт ,породен от страх.В техните мнения не присъства нито една дума отностно дадената акция,а само заяждания и нападки.Настина тези двамата натоварват форума
                              напоследък и не е зле модераторите най,най-накрая да вземат мерки и да ги изтрият перманентно ! Моля за незабавното им ban-ване! Лека вечер за всички

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                                Last edited by polax; 05.06.2024, 22:01.

Коментар

Working...
                                X