IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от smeh
    Сполай ти за опитите, но си явно с тежко детство за да си изхранваш по този начин прехраната ..! Лека ни вечер.
    Поредните примери,че тея двамата са за перманентен бан и модераторите в този форум са най-слабите които аз съм виждал !

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
      Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
      Абе аз точно обратното особено от твойто любимо шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
        Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша
        Забелязваш ли обаче как всички коментират моите прогнози,а никой техните.
        Що се получава тая работа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
          Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.
          Е то от там тръгва всичко де! Да не мислиш че му е лесно да гледа как всяка направена от него прогноза след време отива в коша

Коментар

Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
            .
            Бе къв всеки ден,ти нормален ли си .Аз от 3 дена не съм писал изобщо.
            Знам,че и теб те наболява,но гледаме финиша.Бая пари ще загубиш,често ти казвам.
            Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:23.

Коментар

Ще се сетиш.
              Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
              С множко никове си ти. Ся днес паднало малко шели и голям ентусиазъм те обзе. Слагай прогнозата на масата и ще гледаме след време. Няма никакъв смисъл всеки ден едно и също да казваш.
              Към момента е ясно, че нямаш особени попадения.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                Ще се сетиш.
                Иначе филма е следния.Тръгне ли да пада Шелликойн и обичайните хейтърчета с по 5 ника запяват "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада
                Last edited by danetha; 05.06.2024, 22:19.

Коментар

Няма смисъл, сложи го в игнора и няма да го четеш. Влиза с още няколко ника, а и генерира трафик и няма да го баннат.
                  Аз пък не ползвам игнор. Данета и Гр ую са ми много ценни, защото каквото кажат и то става обратното. Анти Гр ую портфейла ми е топ за последните 4 години.

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                    Аз пък настоявам за незабавното банване на потребителите smeh и August ,а може и да са един и същ човек,поради постояния им хейт ,породен от страх.В техните мнения не присъства нито една дума отностно дадената акция,а само заяждания и нападки.Настина тези двамата натоварват форума
                    напоследък и не е зле модераторите най,най-накрая да вземат мерки и да ги изтрият перманентно ! Моля за незабавното им ban-ване! Лека вечер за всички

Коментар

Моля профила "danetha" да бъде изтрит поради негативното му държане към повечето участници в почти всички форуми на investor.bg! Едно е да имаш мнение и да го отстояваш културно, друго е "неговото" постоянно обидно държание към всички ни, което ни товари негативно и напоследък с неприязън влизам във форума Ви! Моля за незабавното му ban-ване! Лека вечер за всички!
                      Last edited by polax; 05.06.2024, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                        Тук освен ръстта на цената правят впечатление броят сделки и търгуваните обеми след увеличението. След още някое и друго увеличение на капитала Бианор може и да стане новият ФлагманЪ на БФБ . Или поне можем да си го пожелаем.
                        Е не, чичето от Софарма е номер 1 в увеличенията на капитала.
                        На тази писта няма кой да го бие в инженеринга със стъпково повдигане на капитализацията

Коментар

Освен,че е балон и 100%-ова кандидат елха, нищо друго не прави впечатление.
                          Надуват балона баш кога SP 500 ще сгъне.
                          А тая шитня къде ще сгъне не е ясно,но неколцина ще спечелят,а масовика както обикновено ще стиска 5-6год после
                          Виж си успеваемоестта от предсказанията, балонер, едно нямаш познато!
                          Играй хазарт, може да имаш по-голям успех
                          Какво ли ти казвам, ти си и без това койнаджия, хазарта в койна!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                            Тук освен ръстта на цената правят впечатление броят сделки и търгуваните обеми след увеличението. След още някое и друго увеличение на капитала Бианор може и да стане новият ФлагманЪ на БФБ . Или поне можем да си го пожелаем.
                            Освен,че е балон и 100%-ова кандидат елха, нищо друго не прави впечатление.
                            Надуват балона баш кога SP 500 ще сгъне.
                            А тая шитня къде ще сгъне не е ясно,но неколцина ще спечелят,а масовика както обикновено ще стиска 5-6год после

Коментар

• Тук освен ръстта на цената правят впечатление броят сделки и търгуваните обеми след увеличението. След още някое и друго увеличение на капитала Бианор може и да стане новият ФлагманЪ на БФБ . Или поне можем да си го пожелаем.
                              Last edited by KOSTJUMAR; 05.06.2024, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение

В IT, AI компаниите може да не видиш печалба, или дивидент, но това не значи, че няма фундамент за капиталова печалба. Примерно да ги придобие някой...

Поздрави
                                Разбира се , че е така. Но ако покажат и печалба 2025 няма да им се сърдя

Коментар

Working...
                                X