Върнали са проспекта за доразглеждане-имат някакви малки забележки,ще го побликуват към края на месеца-това чувам аз
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NikolaTraisa da ne se okaje toqga?
8)
Коментар
-
Anton Chigurh
Traisa da ne se okaje toqga?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от razorПървоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от razorЗнае ли някой как са сметнали тези 110.50 лв.
Защо не примерно 100, 123 или 111 все хубави числа ?!?
Можем да ти обясним много работи, ама във всички теми си се появил и задаваш въпроси,да не си решил да трупаш мнения,та да стигаш Императорът!?
Бях 16 месеца командировка в Китай и имам да наваксвам с клюки и инфо. Кирилицата ако знаеш колко ми липсваше ... Да не ти казвам с какви зорове имах кобос 1 час седмично.
Успех с адаптацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razorПървоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от razorЗнае ли някой как са сметнали тези 110.50 лв.
Можем да ти обясним много работи, ама във всички теми си се появил и задаваш въпроси,да не си решил да трупаш мнения,та да стигаш Императорът!?
Бях 16 месеца командировка в Китай и имам да наваксвам с клюки и инфо. Кирилицата ако знаеш колко ми липсваше ... Да не ти казвам с какви зорове имах кобос 1 час седмично.
Успех с адаптацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от razorЗнае ли някой как са сметнали тези 110.50 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eМного съм зле. Моля кажете ми каде да го видя този проспект че и аз да се пробвам да си купя.....................
Мерси предварително..........
Коментар
Коментар