If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги тези прогнози 20, 50, 100 .... пъти презаписване не е ли манипулация на пазара.Усещам , че като се усерат нещата хората със слаби нерви пак ще се оплакват - онзи във форума казал това , онзи бил написал онова.
Е не издържах - и аз ще взема отношение по въпроса пък вие си решете дали пазара се манипулира. Питах и моя ИП, защото твърдо бях решил да участвам. Та го питам аз - имам една сума /за мен е прилична- петцифрена сума, не от най малките/ за колко ще ми позволите да пусна поръчка - отговора ме шокира защото беше 7 цифрена сума - с много пъти по голяма от реалните пари които имам.
Сами си правете извода, че само 20 човека /дребни риби като мен/ могат да пуснат поръчки за целия предлаган дял на трейса.
Колеги тези прогнози 20, 50, 100 .... пъти презаписване не е ли манипулация на пазара.Усещам , че като се усерат нещата хората със слаби нерви пак ще се оплакват - онзи във форума казал това , онзи бил написал онова.
Това ИПО наистина е перфектно организирано от Трейс с цел акцията да се клюпа като манна небесна. Малък брой акции, липса на изискване за наличие на кеш, огромно презаписване, голямо търсене и съответно неудовлетворени поръчки, следвани от добър отчет и увеличение на капитала. Сценария е ясен.
Това ИПО наистина е перфектно организирано от Трейс с цел акцията да се клюпа като манна небесна. Малък брой акции, липса на изискване за наличие на кеш, огромно презаписване, голямо търсене и съответно неудовлетворени поръчки, следвани от добър отчет и увеличение на капитала. Сценария е ясен.
Очаквам да си имаме още една "наркоманска" компания на борсата, този път обаче синтетична.
Малкото на брой акции, освен другите причини, могат да поддържат по-добре интереса и настървението към добрата акция и, като отчетем възможността за бързо решение за ново увеличение на капитала, след започване на вторичното предлагане (с актуална емисионна стойност!) - нещата си идват на мястото...
.......
колко му е, нали)яхваш само вълната на очакванията))
Ще е по-интересно, ако конкурентите им дотогава са сплитнали и своите....Цени))
Коментар