Да ги бяха пуснали по 200лв, че по-лесно се смята. Пък и щяха да съберат повече пари. Как са ги изчислили тези 110.50?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЛевчеСпоред мен мажоритаря трябва да удовлетвори всички, т.е. да раздава акции - на всеки му според потребностите, на всекиму според възможностите ))))))))))))))))))))) пак ))))))))))))))) и пак и пак
Аз ако бях на него и при тоя мерак за акции щях да взема милярда и да бягам, а акционерите на усвояват еврофондове
не е препоръка
Коментар
-
Според мен мажоритаря трябва да удовлетвори всички, т.е. да раздава акции - на всеки му според потребностите, на всекиму според възможностите ))))))))))))))))))))) пак ))))))))))))))) и пак и пак
Аз ако бях на него и при тоя мерак за акции щях да взема милярда и да бягам, а акционерите на усвояват еврофондове
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от buluserКато чета постовете на хората посетили ИП-та си за участие в това ИПО (намам никаква причина да не им вярвам) считам, възможността да оферираш и да нямаш покритие 100% че е меко казано несериозно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от buluserКато чета постовете на хората посетили ИП-та си за участие в това ИПО (намам никаква причина да не им вярвам) считам, възможността да оферираш и да нямаш покритие 100% че е меко казано несериозно...
Коментар
-
Това е старата анкета http://www.investor.bg/?cat=45&poll_id=144 - тя явно не е точна.
Моето предложение към админа цифрите на презаписването да бъдат съответно 50 100 150 200 250 и 300.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DimchoТова за Карол от кога е? Миналата седмица пуснах поръчка, без никой там да ме пита колко имам кеш, портфейл или каквото да е. Аз ги попитах имат ли някакви изисквания за поръчката, отговориха ми - "Никакви". Приеха ми я без каквито и да било възражения.
Браво, браво))
ИП-то е спокойно, предполагам, защото емисията е малка и винаги има кой да поеме при невъзможност за плащане, но що за безумна практика се въвежда....както и да е....много хитро - браво, Трейс)))
като за последно- става))
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserКато чета постовете на хората посетили ИП-та си за участие в това ИПО (намам никаква причина да не им вярвам) считам, възможността да оферираш и да нямаш покритие 100% че е меко казано несериозно...
Явно Карол от днес са сменили политиката си, като са я доближили до повечето от останалите ИП.
Коментар
-
AfterDark
Да бе 10 000 ще бъде.
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserКато чета постовете на хората посетили ИП-та си за участие в това ИПО (намам никаква причина да не им вярвам) считам, възможността да оферираш и да нямаш покритие 100% че е меко казано несериозно...Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от M-yMakerсъвет за ергени и незадомени: "покажете на коя да е девойка, небрежно разбира се, сумата която днес сте заявили при Брокера ви за Трейса и... вероятноста да запишете ще е 100% по-голяма от 100:100!"
Коментар
Коментар