Е тогава найстина тук ще бъде най-весело.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Левчемоля ви, не бъдете скромни!
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorА аз днес чух един слух през плета, че реалното презаписване до тук е около 20Верно е, че има още време до петък, ама да не реве някой после
- Колкото повече , толкова по- добре!
Не съм алчен . Искам 10-20 акции да си структурирам портфейлчето.
Ама казва ли ти някой за колко да пусна поръчка :-(най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от iv007Ще изгори бая народ май ;-) , стига нахъсвали нивибранците де ...
от 15 до 50... пъти ще да е ... ;-))))... и аз подобно на други участници в темта очаквам с нетърпение резултатите от ИПО-то
... каквото и да излезе накрая ще е нещо, което ще буди усмивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorА аз днес чух един слух през плета, че реалното презаписване до тук е около 20Верно е, че има още време до петък, ама да не реве някой после
...освен ако не си имал предвид 20 пъти до тук само за този офис за чиито плет говориш!и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от iv007Ще изгори бая народ май ;-) , стига нахъсвали нивибранците де ...
от 15 до 50... пъти ще да е ... ;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv007Ще изгори бая народ май ;-) , стига нахъсвали нивибранците де ...
от 15 до 50... пъти ще да е ... ;-))))
(някъде по-рано в темата форекс_форесов(ако не се лъжа) беше напаравил сметката, която всеки си е направил сигурно)
ПП ... като се има предвид че не всички ИП-та са правили това... бих заложил на презаписване в интервала 100-200
Коментар
Коментар