Pelati, като гледам постовете ти във форума, досега не си казал нищо смислено - нито като информация, нито като анализ, само нечленоразделни звуци и заяждания с този или онзи. Защо не вземеш да си смениш ника на Комплексариати - знаеш ли колко ще ти отива
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ValuatorТи пък - чак такива страсти Само ще кажем, че при такъв сериозен интерес много, ама много, не си прав
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Левчемоля ви, не бъдете скромни!
Ау ... как съм се объркал ...
8)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Левчемоля ви, не бъдете скромни!
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorА аз днес чух един слух през плета, че реалното презаписване до тук е около 20 Верно е, че има още време до петък, ама да не реве някой после
- Колкото повече , толкова по- добре!
Не съм алчен . Искам 10-20 акции да си структурирам портфейлчето.
Ама казва ли ти някой за колко да пусна поръчка :-(най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от iv007Ще изгори бая народ май ;-) , стига нахъсвали нивибранците де ...
от 15 до 50... пъти ще да е ... ;-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorА аз днес чух един слух през плета, че реалното презаписване до тук е около 20 Верно е, че има още време до петък, ама да не реве някой после
...освен ако не си имал предвид 20 пъти до тук само за този офис за чиито плет говориш!и тоз коментар е без препоръка
Коментар
Коментар