If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може да се тълкува и по друг начин - очакват не повече от 100 пъти презапис
Според мене означава точно обратното: че очакват презаписване поне 100 пъти.
Между другото, ако аз бях мажоритарен акционер, при това търсене щяха да ми се досвидеят акцийките и да направя всичко възможно да си изкупя възможно най-много.
Не си интересен - вече се спомена 1000 пъти. Пробвай пак :-) :-)
Първоначално изпратено от бедняк
момчета и момичета,
едно птиченце ми каза в понеделник, че презаписването до този момент е около 250 пъти.
Разбира се нито аз, нито вие сме длъжни да му вярваме.
И не ви препоръчвам нищо свързано с покупка или продажба на ценни книжа, естествено.
Говоря не за крайния резултат, а за състоянието в понеделник (ако, разбира се, можем да вярваме на птиченцето) Всеки който иска да направи екстраполация и да стигне до крайния резултат.
И не го казвам, за да съм интересен, а още по-малко искам да раздухвам допълнително истерията - и аз няма интерес от това - все пак съм само един бедняк, а не шеф на ФЕД:-)
Боби, съгласна съм с теб, че е започнала манията "имам една ябълка, малко я лъскам и стават две"))
Но...хайде да не набъркваме данъчните, че не знаем кога наистина могат да ни изненадат и то...с основание.
Не знам кой ти ги пуска тия мухи със закона, но я го питай к'во става с участниците по Обществени търгове, които нямат пари да платят ако спечелят
Боби откога данъчните декларация се попълват според поръчките които си подал......ти ако искаш си ги включвай в твойта....да си спокоен
моят посредник ме информира, че ако ще подавам поръчка за Трейса (хе хе хе) е нужна и декларация. Може да са имали предвид този текст в закона:
Чл. 4. (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2003 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 54 от 2006 г.) Лицата по чл. 3, ал. 2 и 3 са длъжни да идентифицират клиентите си при установяване на търговски или професионални отношения, в т. ч. при откриване на сметка, както и при извършване на операция или сключване на сделка на стойност над 30 000 лв. или тяхната равностойност в чужда валута, а лицата по чл. 3, ал. 2, т. 1 - 4, 9 - 11, 13 и 28 - и при извършване на операция или сключване на сделка в наличност на стойност над 10 000 лв. или тяхната равностойност в чужда валута. Не се допуска откриване или поддържане на анонимна сметка или сметка на фиктивно име.
Ключовото тука е, че се иска идентифициране и декларация не само при сделка, но и при извършване на операция. Според теб дали подаването на поръчка за 1 милион е извършване на операция на стойност един милион???
За какви данъчни говорим? Да питат КФН защо разрешават такава простотия. Данъци се плащат на реални пари. Не на хартийки с поръчки. Като запишеш акции за над 30,000 лева тогава сте кажеш откъде си взел парите.
spored men prezapisvaneto shte e nad 500 puti.. koeto obezmislq u4astieto otvsqkude.. teka 4e tiq pod 30k poru4ki edva li mogat da se nadqvat na kakvoto i da e bilo.. a da vzemesh 10-20 akcii i da izkarash 2-3k nqma smislul.. no moje i da burkam mnogo hora v momenta se otkazvat to4no poradi tazi pri4ina.. pone okolo men.
явно не са чак толкова алчни .. хаха
nai veroqtno shte pusnem utre no razumni poru4ki.. pak shte sa golemi ) no do razmera na parite koito imame v akcii.. puk kakvoto stane.. mai ne ste si imali rabota s komisiqta i globite a v tozi slu4ai shte ima dosta postradali )
разбира се алчен, никога не съм твърдял че трябва да се надскачаме с много .. просто нека всеки сам да си прецени риска и да си го поеме, това е ..
За какви данъчни говорим? Да питат КФН защо разрешават такава простотия. Данъци се плащат на реални пари. Не на хартийки с поръчки. Като запишеш акции за над 30,000 лева тогава сте кажеш откъде си взел парите.
spored men prezapisvaneto shte e nad 500 puti.. koeto obezmislq u4astieto otvsqkude.. teka 4e tiq pod 30k poru4ki edva li mogat da se nadqvat na kakvoto i da e bilo.. a da vzemesh 10-20 akcii i da izkarash 2-3k nqma smislul.. no moje i da burkam mnogo hora v momenta se otkazvat to4no poradi tazi pri4ina.. pone okolo men.
явно не са чак толкова алчни .. хаха
nai veroqtno shte pusnem utre no razumni poru4ki.. pak shte sa golemi ) no do razmera na parite koito imame v akcii.. puk kakvoto stane.. mai ne ste si imali rabota s komisiqta i globite a v tozi slu4ai shte ima dosta postradali )
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Billy
Боби откога данъчните декларация се попълват според поръчките които си подал......ти ако искаш си ги включвай в твойта....да си спокоен
моят посредник ме информира, че ако ще подавам поръчка за Трейса (хе хе хе) е нужна и декларация. Може да са имали предвид този текст в закона:
Чл. 4. (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2003 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 54 от 2006 г.) Лицата по чл. 3, ал. 2 и 3 са длъжни да идентифицират клиентите си при установяване на търговски или професионални отношения, в т. ч. при откриване на сметка, както и при извършване на операция или сключване на сделка на стойност над 30 000 лв. или тяхната равностойност в чужда валута, а лицата по чл. 3, ал. 2, т. 1 - 4, 9 - 11, 13 и 28 - и при извършване на операция или сключване на сделка в наличност на стойност над 10 000 лв. или тяхната равностойност в чужда валута. Не се допуска откриване или поддържане на анонимна сметка или сметка на фиктивно име.
Ключовото тука е, че се иска идентифициране и декларация не само при сделка, но и при извършване на операция. Според теб дали подаването на поръчка за 1 милион е извършване на операция на стойност един милион???
Коментар