IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да се учудя, ако има хора пускащи поръчки чрез роднини. Мнението ми не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Левче
      и затова още плащаш кредитите ми
      i zatva tiya valtzi vzeha na bashti ti avtoserviza!!!

Коментар

• и затова още плащаш кредитите ми

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Чувството на подаване на поръчка за Трейс е чувството, че ковеш финансовата история. С това Ипо ще влеземе в историята.
          ABSOLYUTNO!!! bashti she razpravyat na detzata si sled godini: "i az tam igrah, tatkovoto!!!"

Коментар

• Прав си. Ще се влиза в историята. Предстои само да видим как. Че тук ще пада голям рев е ясно, само трябва да видим дали от радост или от мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от Левче
              Много хора се надъхват с трейса, само че да не стане играчка плачка /виждам, че хора залагат имоти /един колега си ипотекира имота срещу 170 хил. лв., ипотечен кредит/ и се надяват да направят голям удар. Мммммдаааааааааа определено предстоят мноооооооого интересни времена.
              Ако Заложните къщи (SOFCOM) бяха по-предприемчиви можеха да отпуснат на акционерите си "преференциални" едноседмични заеми срещу ипотека

Коментар

• Ами имам приятел който има малък автосервиз който каза че е събрал 1 400 000 за цитира "това чудно нещо борсата ... и тия ипота на които дават голям гювеч..."
                Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Чувството на подаване на поръчка за Трейс е чувството, че ковеш финансовата история. С това Ипо ще влеземе в историята.

Коментар

• Много хора се надъхват с трейса, само че да не стане играчка плачка /виждам, че хора залагат имоти /един колега си ипотекира имота срещу 170 хил. лв., ипотечен кредит/ и се надяват да направят голям удар. Мммммдаааааааааа определено предстоят мноооооооого интересни времена.

Коментар

• hahahahahaha!!! za tva IPO ostava samo i Gatzo Batzov da dade edna prognoza i posle porachka i tzirka she stane palen!!! she ni davat za primer posle pak v nekoi finansov uchebnik!!!

Коментар

• Не смятате ли, че кеширането последната седмица е с цел пускане на максимално големи поръчи?

Коментар

• Чак имотите да си залагате за Трейс...май бая са се побъркали хората покрай това IPO. След като някой посредници не искат обезпечение, просто си пуснете голяма поръчка...пък за 5дни после ще видим кой имоти, кой акции, кой каквото намери ще разпродава
                          п.с. само да отбележа, че бая палат трябва да е за 150000eur. [/code]

Коментар

• Първоначално изпратено от 77
                            Купувам селски къщи от закъсали за кеш инвеститори /спекуланти/
                            150 000 евро бройката?
                            Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Купувам селски къщи от закъсали за кеш инвеститори /спекуланти/
                              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от wondering
                                spored men prezapisvaneto shte e nad 500 puti.. koeto obezmislq u4astieto otvsqkude.. teka 4e tiq pod 30k poru4ki edva li mogat da se nadqvat na kakvoto i da e bilo.. a da vzemesh 10-20 akcii i da izkarash 2-3k nqma smislul.. no moje i da burkam mnogo hora v momenta se otkazvat to4no poradi tazi pri4ina.. pone okolo men.
                                Само не можах да разбера що да няма смисъл да изкараш 2-3к

Лудница !!!
                                Всички приятели които познавам са събрали кой половин кой милион за да играят за Трейса. Да не говорим, че като търсих познати за заем повечето или ще играят и те търсят или вече са дали всичко на заем на някой пак за това ИПО. Имам чуството, че това ИПО ще извади всички пари от буркани, банки и дюшеци. Ако там са скътани 2 млрд това си е 100 пъти презапис само от обикновените хорица. Като сложим и още толкова за институции и фондове стана 200 пъти. И за да хванем поне една акция трябва да подадем поръчка за поне 25 000 лв. А ако се надяваме на 1000 кинта печалба от това трябва да приготвим поне половин милион май.

Няма ли начин да стане по цивилизовано. На 45 години съм и това ми прилича на боя за едно кисело мляко отпреди 15 години...

Има ли начин да се пусне поръчка за повече без да се дават пари на посредника за цялата поръчка? Имам няколко селски къщи мога ли да ги заложа при посредника?

Коментар

Working...
                                X