IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Презаписване

Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    Хаха, веднъж и големите да се почувстват преебани (колкото и да е неподходящ последният епитет) :-) :-)

Тъй като имам известни пропуски в знанията по граматиката, един страничен въпрос да задам: дали точно епитет трябва да назовем въпросната част от изречението? Може би в случая се прави аналогия с поетично сравнение?

Няма да заспя довечера, ако не си отговоря на въпроса.

Нищо лично! ))
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Коментар

• Успех на всички подали поръчка, желая да се класират за максимума, който са преценили, че могат да платят.

Горното е най-искрено.

Ей и да си почивате добре съб. и неделя, че от понеделник работа ни чака на БФБ.

Много очакмани отчети още на са излезли.

Тази тема приключи за мен. ЧАО!!!!!!!!!!!

Коментар

• Колеги да оставим фактите за понеделник...и коментариите....каквото такова ...всеки си го е направил.

Коментар

• ..а другите думи не са подходящи за цитиране.
            а защо да не са подходящи... подходящи думи има за всека една ситуация...

Коментар

Първоначално изпратено от Hribol
              Моят посредник, ми се обади и каза че обмисля оттегляне от ИПО-то.
              Нарече го " Цирк" а другите думи не са подходящи за цитиране.
              и ти повярва ли му хаха
              колкото вземе толкова,всеки тук е на този принцип !

Коментар

а споделих тук още преди седмица, че това ИПО е подигравка с големите инвеститори. Ако твоя ИП чак сега го е разбрал, жалко за него.

Коментар

Хаха, веднъж и големите да се почувстват преебани (колкото и да е неподходящ последният епитет) :-) :-)

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Презаписване

Коментар

• Колеги да сме наясно,всички ние даваме безлихвен кредит ,без гаранция за връщане.....И да не забравяме ,че купуваме и продаваме само Надежди.....Който не е наясно да си връзва панталоните...Така ,че успех на Късметлиите...

Коментар

• Димчо ,благодаря!Времето ще ми стигне да прегрупирам портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6337
                          Първоначално изпратено от ivannov
                          Някой може ли да ми каже ,кога ще са готови резултатите от IPO-то,за да си направя сметката за другите позиции....Ще бъда благодарен за информацията!
                          на 29.10.07
                          прави си спокоино сметките
                          понеделник ще е един прекрасен ден за БФБ с големи движения нагоре който купува днеска ще е доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                            Някой може ли да ми каже ,кога ще са готови резултатите от IPO-то,за да си направя сметката за другите позиции....Ще бъда благодарен за информацията!
                            Официално ще ги обявят в понеделник 29.10. Неофициално, ако имат това право, посредниците може да решат и днес да споделят колко е презаписването при тях. Ако това стане, би трябвало да е след 16 ч., когато официално спира приемането на поръчки в Сомони.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                              на 29.10.07

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                Абе, к'во да ти кажа един мъж не може да има всички жени по света,

но защо пък да не опита....... ХАХАХАХАХА ......:-)))
                                Така де, пък щом и пари не искат...:-)!

Коментар

Working...
                                X