IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен на Сомони вече грубо им е ясно колко е , но не изтича информация.
    То е просто- нали всеки посредник казва колко общо има при него, това го има в емайла, който всеки ИП праща в Сомони, колко му е някой просто да вземе една елка и ей така, на око да сметне всички посредници (60-70 са макс) по презаписването при всеки колко прави?
    Но явно шефовете са забранили.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
      Ако Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.

Да ги помолим дружно!!!!!!!!!!!!!

Да има поне някакъв повод за запой!
      Ще пуснат ако им работят големите елки.Ако не работят ще се гърчат и събота и неделя и инфо чак в понеделник.Евентуално.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
        Ако Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.

Toва едва ли ще направят.
        Поръчките при моя ИП са презаписали 15 пъти цялата емисия. При вашите колко? Моят е от малките посредници
        There is much to be said for not saying much

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
          П.С - Боримечка ай наздраве .
          ай наздраве

Коментар

• и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.
            абе и +/- 20% да е

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_trader
              И аз абсолютно съм съгласен с Бедняк, личи си че е юрист.
              Ако аз публично по БНТ кажа, че съм убил Андрей Луканов, това престъпление ли е ?
              Или ако кажа,че притежавам 500 милиона от наркотрафик, това престъпление ли е?
              Или,че всъщност аз, а не Али агджа беше този, който стреля по Папата, макар и тогава да бях на 1 годинка( Но пък имах точен мерник на тази възраст:-))
              Оанза вечер по БНР, "Нощен Хоризонт" се обади един 75-годишен човечец и каза, че тъй като той е бил 35 години член на БКП, се чувства виновен за източените милиарди от червената мафия, и за нищетатта на българския народ в момента и поема цялата отговорнст. Ако някой има претенции, че живее зле, да се обръща към него. Говореше сериозно , не на шега.Това престъпление ли е?
              П.С. Между другото аз писах като произход на средствата- "Осигурено финансиране чрез обещан заем от чужбина"- нещо да кажете?!
              този прди мен , погледнах, че писа "дарение", което не ехубаво, з-то има и данък "Дарение", 2% е , но все пак 2% на 22 милиона сметнете колко са:-)
              Беднякът е юрист колкото аз съм цигулар И аз не съм юрист, но чета нормативната уредба на фондовия пазар и ви уверявам, че на много места има текстове, свързани с мерки против прането на пари. Наредба №1 на КФН задължава ИП-тата да имат вътрешни правила за тези мерки. Има също вменени задължения на ИП-тата да уведомяват АФР, както и да дават справки на данъчните. Всеки да си прави изводите сам.

Коментар

• Ако Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.

Коментар

• Както казва Ники, има много матриял за някой органи ))
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Хахахаха мильонерката баба Цеца ряпа да яде колко баби и дядовци са клечли тези дни пред ИП не е истина

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=156993

Дегизирана. Като печен мафиот. С тъмни очила и широкопола шапка. Така обвинената за пране на пари 82-годишна Цеца Димитрова се опита да се скрие от репортерите на "Стандарт". След това заплаши екипа с полиция, защото дръзна да я попита откъде има милиони евро по сметката на нейно име в Австрия. Бойката баба бе арестувана в деня, в който се опитваше да изтегли
                    140 000 лв., след като не се яви на разпит в Националното следствие.
                    Всъщност развилнялата се възрастна жена, по думите на съседките й, цял живот е била послушен инженер в "Нипроруда", където е разработвала схемите на рудните находища в страната.

Ето ги хората имат парици спят спокойно. Пенсиите - разкош !!!

[/b]
                    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Ехе, някой хора много ги е стресло, щом и за затвор взеха да мислят . Важното е да четете внимателно какво подписвате....

П.С - Боримечка ай наздраве .

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        Първоначално изпратено от Пес
                        Пичове, аз записах на три места по 20 милиона....дали ще се доредя до три акциики?

п.п. не е препоръка
                        ти по правилата би трябвало да си аут
                        Баба дядо и внуче са не са аут !!!
                        Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес
                          Пичове, аз записах на три места по 20 милиона....дали ще се доредя до три акциики?

п.п. не е препоръка
                          ти по правилата би трябвало да си аут
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес

п.п. не е препоръка
                            Много сме като теб чакаме и цъкаме сайта на сумони през 5 минути

Коментар

• И аз стискам палци за 1700 !
                              А бе 1601 да е , 1600.5 , но да сме първи, това е сега повелята на времето !
                              Дано, дано !
                              Цял един народ е вперил поглед в Сомони и КФН с една едничка надежда- да сме първи в света , поне в едно нещо !
                              Дай Боже , повече от 1600, моля те Боже !

Коментар

• Ако кажеш че си убил Луканов не е престъпление но е основание да те рзследват.Стенли предполагам че не имал в предвид че ще влизат хора в затвора а че може да ги поразпитат някой хора.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X