IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AZ SAMO S 1 BROIKA
    [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Ми честито, да почерпиш на следващата среща на инвеститорите
      А за цирка мисля, че няма да се повтори повече. КФН колкото и да не и се иска би трябвало да вземе мерки

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
        Az se sdobih s akzii, no chestno da si kaja, me e sram, che sum uchastval v zikr kato tozi! Tova e!
        Споделям напълно направо ще ме е срам да кажа на някой , че съм участвал

Коментар

• Az se sdobih s akzii, no chestno da si kaja, me e sram, che sum uchastval v zikr kato tozi! Tova e!

Коментар

• Аааа забравих: Вики това за раздвижването на мозъците го кажи на Сомони, на мен няма какво да ми го разправяш

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia
              Първоначално изпратено от vikitoria
              Първоначално изпратено от wondering
              Презаписването по първоначални данни е около 1480 пъти. Това показва, че има голяма вероятност поръчки подадени за по-малко от 135 акции или 15 000 лева, да не бъдат удовлетворени.
              Тия от Сомони или им се спи много или не знам...ако презаписването е 1480 пъти, това значи, че за да получиш 1 акция трябва да си заявил 1480. Тия 135акции от къде ги измислиха, само те си знаят...
              ми взимат ги от 135:1480,което е равно на 0.0912.. и е по малко от 1 акция.порздвижете си мозъците
              Оф, верно...

Коментар

• Както е казал народа: "С чужда пита, помен прави" Такова е положението на Трейс спрямо ХДПАТ.

ПС: не притежавам ХДПАТ, не съм пускал поръчка за Трейс. Ама следя сеира.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от wondering
                  Крис, нещата стоят така:
                  Ако си заявил цялата емисия ще получиш 135 акции, а не ако си подал поръчка за 135 акции да получиш 1 както твърдят от Сомони. Чат ли си?
                  п.с. ако беше така както те казват просто презаписването щеше да е 135 пъти
                  Да, благодаря... Май трябва да си лягам

Коментар

• Първоначално изпратено от vikitoria
                    Първоначално изпратено от wondering
                    Презаписването по първоначални данни е около 1480 пъти. Това показва, че има голяма вероятност поръчки подадени за по-малко от 135 акции или 15 000 лева, да не бъдат удовлетворени.
                    Тия от Сомони или им се спи много или не знам...ако презаписването е 1480 пъти, това значи, че за да получиш 1 акция трябва да си заявил 1480. Тия 135акции от къде ги измислиха, само те си знаят...
                    ми взимат ги от 135:1480,което е равно на 0.0912.. и е по малко от 1 акция.порздвижете си мозъците
                    Оф, верно...

Коментар

• Хората пари давт за цирк , а при нас е безплатно

Коментар

• Крис, нещата стоят така:
                        Ако си заявил цялата емисия ще получиш 135 акции, а не ако си подал поръчка за 135 акции да получиш 1 както твърдят от Сомони. Чат ли си?
                        п.с. ако беше така както те казват просто презаписването щеше да е 135 пъти

Коментар

• абе то и поръчките за 290 млн. акции не е 1480 пъти презаписване ама на кой му пука - тук целта е да има 1000 съакционери - е изпълниха си я ))
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

И сега к'во не можахме да бием рекорда...Сега, както беше споменато в предишен пост, как да се хвалим на внуците,че и ние сме участвали в цирка наречен БФБ и Трейс
                            поне сме 2-ри

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia
                              Първоначално изпратено от justpassingby
                              Първоначално изпратено от KrisSofia
                              Първоначално изпратено от dimitrii
                              Ami to vsi4ko hubavo no i na men mi se struva malko neto4no uj 1480 pati prezapisvane,a pora4ki pod 15000.Mai sa imali predvid 150 000
                              200 000/1480 = 135
                              135 * 110 = 15 000лв
                              Burkash, tova ste reche, che poruchki pod 160 000 ne se udovletvorjavat
                              Е кое бъркам, толкова излиза? 200 000 акци при 1480 пъти презаписване излизат 135... по 110лв.. са си 15 бона - кое бъркам?:S
                              Matematikata burkash, delish jabulki na krushi

Коментар

Коментар

Working...
                                X