IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Graham, HDPAT e harna akciq gledai da ne q izpusnesh kato Fazercheto (a LBO stqhme da pravim tam) ...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
      GRAND TOTAL ,са тез елки хи хи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Аз нищо не можах да разбера, някои да обясни.............;-))
        ... върви надъхване за безценната акция на тези пътни строители ... сигурно не са далече от истината тези които очават ръст спрямо базата ... в края на крайщата някой тук знаели как звучи на руски "валяк" ... ...

... ... путитупкатель ... ...

Коментар

• Коментар

Първоначално изпратено от dalcom
            Ахам, добре е да се смоуспокоявате.
            Само че реалността е по-жестока от желанието. на мен лично не ми пука колко са акциите на Трейс, нямам кой знае колко. На мен ми пука колко са на една друга компания акциите.
            Не виждам ко сте се фърлили на Трейс. Тва че Трейса ще издуха и Моста и ХД го знае всеки.
            Като гледам прекалено много субективизъм и малко реализъм вкарвате тука.
            Та така.
            Абе, ГОЛЕМИ духачи сте вие трейсианците и ние да не знаем,

голям пропуск..............:-))))))))))))))))))))
            Аз си мислех че Трейс ще издуха Пътя и Моста а то май било че Трейс ще духа на Пътя и Моста.Пак не съм разбрал нещо.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Tuka v taq tema se e nalulnilo sus zombita ....

HDPAT veche e edna ot nai-podcenenite kompanii, a TRACE oste purvata sedmica ste se prevurne v nadcenena kompaniq.

Pritezavam akcii i na HDPAT i na TRACE/ HDPAT obache e long-term

Коментар

• Eeeea, много хумор днес тук! Dalcom имах по-други впечатления за теб, за съжаление - тотален провал си тази вечер! Смени си елката или учителя по математика - ВЕДНАГА! Това е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                  Само че реалността е по-жестока от желанието. на мен лично не ми пука колко са акциите на Трейс, нямам кой знае колко. На мен ми пука колко са на една друга компания акциите.
                  Не виждам ко сте се фърлили на Трейс. Тва че Трейса ще издуха и Моста и ХД го знае всеки.
                  Та така.
                  Абе, ГОЛЕМИ духачи сте вие трейсианците и ние да не знаем,

голям пропуск..............:-))))))))))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                    Dalcom ли щеше да бъде Директор на Асоциацията
                    Да за голямо съжаление,всичко е било напразно.Не изглеждаше така нали?

Коментар

• на мен лично не ми пука колко са акциите на Трейс
                      пич,

казах ти, че е по-добре да спреш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                        Та така.
                        Може да ги издуха.Ама от къде?И нещо съвсем сериозно..... Елката ти се е развалила.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Dalcom ли щеше да бъде Директор на Асоциацията

Коментар

• Ахам, добре е да се смоуспокоявате.
                            Та така.

Коментар

• лелеееееее.........................:-))))))))))))))

Коментар

Аз нищо не можах да разбера, някои да обясни.............;-))
                                Накратко пътищата и мостовете издухват супарларето. Трейсианците тръгват в първия ден на търговия на 1500 а ко ша каиш сега?

Коментар

Working...
                                X