If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз нищо не можах да разбера, някои да обясни.............;-))
... върви надъхване за безценната акция на тези пътни строители ... сигурно не са далече от истината тези които очават ръст спрямо базата ... в края на крайщата някой тук знаели как звучи на руски "валяк" ... ...
Ахам, добре е да се смоуспокоявате.
Само че реалността е по-жестока от желанието. на мен лично не ми пука колко са акциите на Трейс, нямам кой знае колко. На мен ми пука колко са на една друга компания акциите.
Не виждам ко сте се фърлили на Трейс. Тва че Трейса ще издуха и Моста и ХД го знае всеки.
Като гледам прекалено много субективизъм и малко реализъм вкарвате тука.
Та така.
Абе, ГОЛЕМИ духачи сте вие трейсианците и ние да не знаем,
голям пропуск..............:-))))))))))))))))))))
Аз си мислех че Трейс ще издуха Пътя и Моста а то май било че Трейс ще духа на Пътя и Моста.Пак не съм разбрал нещо.
Eeeea, много хумор днес тук! Dalcom имах по-други впечатления за теб, за съжаление - тотален провал си тази вечер! Смени си елката или учителя по математика - ВЕДНАГА! Това е препоръка!
Само че реалността е по-жестока от желанието. на мен лично не ми пука колко са акциите на Трейс, нямам кой знае колко. На мен ми пука колко са на една друга компания акциите.
Не виждам ко сте се фърлили на Трейс. Тва че Трейса ще издуха и Моста и ХД го знае всеки.
Та така.
Абе, ГОЛЕМИ духачи сте вие трейсианците и ние да не знаем,
Та така.
Може да ги издуха.Ама от къде?И нещо съвсем сериозно..... Елката ти се е развалила.
Та така.
Коментар