Някой знае ли кога горе-долу ще излезнат акциите на Трейс за вторично предлагане?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovСлед кото притежаваш акции това е похвално, само дето не е правилно да мислим че пазара е паднал заради ЕНЕ...Наредба 38 си каза думата, след това и Елана със "коефициентите" на презаписване. Мога само да кажа че сплита които се очаква на... и излизането на нащта асфалтова компания е много по голяма причина за този спад. И другата причина е че се увеличиха хората играещи на борсата, това е предпочитание за изкарване на праи сам, пред това да ги слижиш на депозит, следователно някои банки ни направиха мръсно...
А сега само ще гледаме нагоре докато не ни заболят очите...
.. просто се обърни към специалист..
правилната и навременна диагноза е предпоставка за успешно лечение...
За жалост гаранциЙ никой няма да ти даде...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
След кото притежаваш акции това е похвално, само дето не е правилно да мислим че пазара е паднал заради ЕНЕ...Наредба 38 си каза думата, след това и Елана със "коефициентите" на презаписване. Мога само да кажа че сплита които се очаква на... и излизането на нащта асфалтова компания е много по голяма причина за този спад. И другата причина е че се увеличиха хората играещи на борсата, това е предпочитание за изкарване на праи сам, пред това да ги слижиш на депозит, следователно някои банки ни направиха мръсно...
А сега само ще гледаме нагоре докато не ни заболят очите...
Коментар
-
AfterDark
колега недей да пишеш глупости, ще разбереш някой други неща по късно, а сега просто си гледай кобоса ако имаш такъв???
Коментар
-
[quote="La Costa"]Първоначално изпратено от Krasimir NikolovНе е редно да мислим за дивидентите към които нямаме отношение /минал период/, редно е според мен да мислим за новозакупените машини и съоражения с които ще се изпълняват новите поръчки през 2008г.
За всички, които си мислят, че Трейс имат много поръчки и ще трябва да купуват много нови машини:
http://www.investor.bg/?id=48272
"- Какви са намеренията на Трейс Груп Холд относно капиталовия пазар? Планирате ли финансиране чрез фондовата борса?
За момента Трейс Груп Холд няма нужда от допълнително финансиране, тъй като със сегашните си възможности при едно средно ниво на цените, компанията има капацитет да реализира оборот от порядъка на 150-200 млн. евро годишно. Към момента ние използваме половината от този потенциал, което означава, че имаме нужда от нови обекти, а не от финансиране."[/quoк
колега недей да пишеш глупости, ще разбереш някой други неща по късно, а сега просто си гледай кобоса ако имаш такъв???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovНе е редно да мислим за дивидентите към които нямаме отношение /минал период/, редно е според мен да мислим за новозакупените машини и съоражения с които ще се изпълняват новите поръчки през 2008г.
За всички, които си мислят, че Трейс имат много поръчки и ще трябва да купуват много нови машини:
http://www.investor.bg/?id=48272
"- Какви са намеренията на Трейс Груп Холд относно капиталовия пазар? Планирате ли финансиране чрез фондовата борса?
За момента Трейс Груп Холд няма нужда от допълнително финансиране, тъй като със сегашните си възможности при едно средно ниво на цените, компанията има капацитет да реализира оборот от порядъка на 150-200 млн. евро годишно. Към момента ние използваме половината от този потенциал, което означава, че имаме нужда от нови обекти, а не от финансиране."
Коментар
-
Само да припомня на наточените новобранци един тънък момент при листването на Монбат. Мина се не мина известно време след ИПО-то и дойде момента за разпределяне на печалбата от дейността на компанията преди листването и на БФБ. Знаете, че Монбат се водят открити към дребните акционери, но дори и те си позволиха да се изгъбаркат с тях, като обясниха как акционерите след ИПО-то нямат принос в печалбата за предходния период - демек ядец дивидент. Dalcom, да не ти излезе крива сметката с тия многото договори дето си ги наредил. За пореден път се проявяваш като неграмотник, жалко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov"Проектът на обща стойност 140 000 000 лв. е изпълнен от консорциум “RUNWAY-BG” с лидер „Пи Ес Ай” АД – Стара Загора, участието на „Мостстрой” АД – София, ..."
напишете ТРЕЙС или ПИ СИ АЙ в google и моля вижте кои кои е ...
Коментар
-
Ми аз искам да си купя под емисионната, щото ме убедихте че тоз Трейс за нищо не става.
Договорите им на свършване и изобщо...
АКо може по 109 лева бих си купил 1 акция, но само една!
ВИж на МОстстрой ся ше си напазарувам акции., то там п/е имало високо ма аз не разбирам п/е-та и не се впечатлявам освен тва и договори май няма, още по-лесно нема се мъча да чета я.
Коментар
Коментар