Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovпазара ще оцени приятел, на 15дек. ще видим но под 1000лв. нама да е, дори и много повече защото виждам че хората се усещат кои са ТРЕЙС...))
имам вяра)
Къде се бъркаме ... ние ... непосветените ...
Сега като ти трейснат IPто и те намерят ...
Ще те заколят за дъмпинг ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovпазара ще оцени приятел, на 15дек. ще видим но под 1000лв. нама да е, дори и много повече защото виждам че хората се усещат кои са ТРЕЙС...))
имам вяра)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovпазара ще оцени приятел, на 15дек. ще видим но под 1000лв. нама да е, дори и много повече защото виждам че хората се усещат кои са ТРЕЙС...))
имам вяра)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovпазара ще оцени приятел, на 15дек. ще видим но под 1000лв. нама да е, дори и много повече защото виждам че хората се усещат кои са ТРЕЙС...))
имам вяра)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от alex_gtПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovпазара ще оцени приятел, на 15дек. ще видим но под 1000лв. нама да е, дори и много повече защото виждам че хората се усещат кои са ТРЕЙС...))
имам вяра)
Коментар
Коментар