IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се притеснявяй. Като си купим и ние ще хвалим компаниятя

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
      Първоначално изпратено от Боримечката
      проблема е, че малко знаят каква част от това 1480 пъти презаписване е истинско

аз си мисля, че около 30 до 50 пъти беше реалното презаписване, останалото беше кьорфишек
      Дали има и толкова?
      не знам, аз получих 1/30 от това което реално възнамерявах да запиша ...

същото важи и за хора, които съм разпитвал ...

ИП-тата по-добре знаят, моето е хипер мега гига непредставителна извадка

Коментар

• Tezi koito nqmat akcii se nadqvat da ne se vdigne mnogo, sprete, kupete i 6te spe4elite i vie. Kakvo se hvalite s HDPAT. Kapitalizaciite i na dvete sa gore dolu ednakvi. Govorq za realna kapitalizaciq. Tova 4e na HDPAT e izduta pove4e ot 2 puti pokazva 4e i Trace 6te se izdue pone s tolkova. Ako vzemem vpredvid razpredelenieto na akciite, cenata i tarsenete mislq 4e moje dosta da se izdue. Perspektivite pred tova drujestvo i ka4estvoto ima na rabota, az predvijdam cena ot okolo 340 do 420lv. sredno za purvata sedmica.

Коментар

• Абе кви ги приказвате вие бе?
          Ше чакам КН и далкомеца да кажат. То единия изчезна, а другия пълни гащи в момента, но може пък да се появат отнякъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от kubrat
            Ами аз си мисля, че ще има достатъчно продавачи доволни на 30-40 % печалба. А като пооправят отчетите- може и повече.

Добре е че си го мислиш но на 30-40% печалба може да има доволни при презаписване 6-12 пъти, а то презаписването е само 1480 пъти...

Гроздето е кисело.....
            Хайде да не говорим за презаписването. Имам чувството, че за много от трейсианските милионери 5000 лв. печалба са много пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              проблема е, че малко знаят каква част от това 1480 пъти презаписване е истинско

аз си мисля, че около 30 до 50 пъти беше реалното презаписване, останалото беше кьорфишек
              Дали има и толкова?

Коментар

• проблема е, че малко знаят каква част от това 1480 пъти презаписване е истинско

Коментар

• Тихо Хане, ще развалиш работата :-) :-)

Първоначално изпратено от Han Krum
                  Ами аз си мисля, че ще има достатъчно продавачи доволни на 30-40 % печалба. А като пооправят отчетите- може и повече.

Добре е че си го мислиш но на 30-40% печалба може да има доволни при презаписване 6-12 пъти, а то презаписването е само 1480 пъти...

Гроздето е кисело.....
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat

Гроздето е кисело.....

Коментар

• Ами аз си мисля, че ще има достатъчно продавачи доволни на 30-40 % печалба. А като пооправят отчетите- може и повече.

Коментар

• Всичко е еуфория, спестете си задълбочените анализи

Коментар

• Първоначално изпратено от Itzhak
                          Брокерите очакват голям интерес към Трейса в събота.
                          Познайте каква цена дават!
                          150 do 200

Коментар

• Кубрат,
                            ами да, всякакви паралели с Пътищата не се в полза на Трейс

аз лично като изучавам тримесечния консолидиран и не знам да плача ли, да се смея ли ...

аз затова и написах, че за мен 250+ не е реалната цена, просто еуфорията ще я добута до там

Коментар

• Брокерите очакват голям интерес към Трейса в събота.
                              Познайте каква цена дават!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                                Първоначално изпратено от Боримечката
                                тия лафове за 1000 лева са смешни ...

реално мисля, че между 250 и 350 ще се установи диапазона и това не е реалната цена, просто много еуфория има ... все още
                                250 звчи почти толкова абсурдно, колкото 1000 или 10000.
                                какво му е абсурдното на 250?!?!?! ниско ли ти се струва или високо
                                Ами струва ми се, че почти достигат капитализацията на HDPAT. Дали е ниско или високо - не знам, но знам че приходите им са 60% от технитеи не растат с над 100% на година. За печалбите засега няма да говорим

Коментар

Working...
                                X