IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КоУеги, мен не ме интересува как ще върви цената утре, защото какъвто и сценарии да си намислите е възможен хе хе хе

Но утре ще е голямо шоу.

Лично аз ще се подготвя. В 9 часа слагам мезето, наливам питието, подбирам плейнг листа и сядам да гледам най-голямото шоу на БФБ за годината.

Кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Стенли а ако са пвече големите гладни акули?
      Е Греъм, нали гледаш Далкомеца, дори само той е по голям от всички големи акули .

Коментар

• Стенли а ако са повече големите гладни акули?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Хане, да та запитам, когато една голяма акула (голяма не заради акциите си в трасето ), е гладна, какво ще направи тя??? Едва ли просто ще си купи акции на Трасенцето по 300-500 лева . По скоро ще опита да се нахрани хубавко с дребни рибки . Интересно как ли ???

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
            Golemi akuli tez COBOS-I be s 20 leva v dzoba, a puskali poruchki sa po 20 miliona ...

Strashna rabota ei ...
            franky, тези с 20-те милиона сега се тюхкат, че на са пуснали по една поръчка и на роднините и сега са им малко акциите. Вервай ми
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• дрън-дрън
              нямам и намерение да си купувам Трейс,нещо мен не ме кефи,аз ако исках щях по-рано...
              и ми е супер спокойно, а като гледам на някои от вас нещо май им е притеснително, даже като гледам и валерианче не им помага, щото иначе нямаше толкова да се надъхват, след като са си купули, що не си стоят кротко и от утре да си продават,ами "наддават" с цените още от преди дни???
              ами ако не се появят купувачи над 150,тогава какво ще правят горките? инвестирали са пари и са чакали толкова много време и толкова зор си дадоха да коментират още преди да започне реалната търговия, ех горките ами ако стане така,ще ги съжалявам, жалко за всичките им усилия,а дали е възможно това да се случи? не знам,ще гледаме от утре
              "наддават" предварително,ех едва ли има вече шаранчета,рибоци или там както им казвате или се лъжа? ще гледаме утре
              просто си разсъждавам,лично мнение
              не е препоръка за нищо,освен за усмивки и повече спокойствие!!!
              не притежавам акции!!!

Коментар

• Ах тия кобоси,ах.Много са , силни са.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Golemi akuli tez COBOS-I be s 20 leva v dzoba, a puskali poruchki sa po 20 miliona ...

Strashna rabota ei ...

Коментар

• Ах, "големите акули:
                    Ма къв сценарий, бе Стенлито?
                    Ще натискат цената надолу?
                    Ми добре дошли, всичко ще искупим. И то кобосите ще изкупят всичко.
                    Само да не стане после контра-калинка.
                    Ох, те милите акулки..

Коментар

• Айде малко PR преди старта утре

http://www.investor.bg/?id=58277
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от Стенли
                        Първоначално изпратено от dalcom
                        Бе аз като им казвам на купувачите да си легнат по рано те не ме слушат.
                        Притеснявам се за техното крехко здраве. Ще всеме да им стане нещо.
                        Ей гледай, цала седмица на валидол карат и тръпнат:
                        ше купя ли нема ли да купя.
                        Спокойно бе, ..ше вземете да дигнете кръвно да прекъснем търговията после требе и вас да ви мислим.
                        Далкомец, къде ги видя купувачите тук, всички за продаване говорите . Купувачи не виждам, а и подочувам че големите акули такова сценарииче ще ви спретнат, че................. . Успехи утре, дано сте на 500 поне .
                        Стенли и колко имат големите акули??? 70 посредника*135(270)бр....можеш да смяташ предполагам по-малко от 15000бр.....хахахаха, големите акули в момента са най гладни за тези акции...в Кобосите са останалите до 200 000 бр, тъй че я пак се ослушай за някой друг сценарии....
                        И едни 40 000 акции които професора ще продава на които му отърва.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                          Първоначално изпратено от dalcom
                          Спокойно бе, ..ше вземете да дигнете кръвно да прекъснем търговията после требе и вас да ви мислим.
                          Далкомец, къде ги видя купувачите тук, всички за продаване говорите . Купувачи не виждам, а и подочувам че големите акули такова сценарииче ще ви спретнат, че................. . Успехи утре, дано сте на 500 поне .
                          Стенли и колко имат големите акули??? 70 посредника*135(270)бр....можеш да смяташ предполагам по-малко от 15000бр.....хахахаха, големите акули в момента са най гладни за тези акции...в Кобосите са останалите до 200 000 бр, тъй че я пак се ослушай за някой друг сценарии....

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom

Коментар

• Пак ви казвам "Не викайте хиперинфлацията".
                              Life won't wait for you.

Коментар

• 300лв сега, след 2-3 месеца 500лв и нагоре, година 1000лв.

Коментар

Working...
                                X