IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...че има една приказка който се смее последен се смее най-добре
    ако изобщо се смее

Коментар

• Далком, ако това ти е портфейла наистина ми е жал за тебе хвани го преструктурирай докато е евтино - препоръка е !
      А колкото до моя аз имам освен кеш 2 позиции в много смешен обем, а повярвай ми от това съм много по-мапред отколкото ти Така че, не ме мисли мене защото всеки ден като днешния за мене е много по-добър отколкото за тебе
      Ама спирам да се хваля, че има една приказка който се смее последен се смее най-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
        Първоначално изпратено от spiritt

Как така бе Грахам? Нали купилите в събота ще могат да ги продават чак утре?
        Глупости на търкалета!
        Какво искаш да кажеш, че някой нарушава наредбата?

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Добре де не съм ти отговорил много точно Купи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.

Това пък защо?
          Life won't wait for you.

Коментар

• AMI TO TAKA PI6EHTE I ZA HDPAT I MOST, A KOGATO STANAHA skupi mnogo hora ne mojaha da si kupjat-ha-ha

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt

Глупости на търкалета!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Добре де не съм ти отговорил много точно Купи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.

Коментар

• Пепи, дано не си влязъл на 300

Коментар

• Кой дал, кой взел, по-голям от ПАЗАРА НЕМА! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                      Може и да бъркам, но при този зор и риск при IPO-то акциите, който взех за тези цени няма да ги дам!
                      И какъв ти е бил риска и зора ? Да пуснеш заявка за пари, дето не си и сънувал ... хахаха ! Това риск ли е ? А, риск е - да не те хванат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                        EH DANO DA PADNAT NA 100 ILI 200- 4E DA KUPUVAMEEEEEEE- HA-HA-HA
                        По точно на 100 или на 200 ?

Коментар

• Боунс,
                          Аз вече съм на +
                          в темата за портфейла съм писал кви са ми акциите, към днешна дата нямам една назад.
                          Кажи ся коя ми е акцията балон и от коя ше фалирам:
                          Као,Корп,Трейс или Арома->последните 2 съм на 150% вече.
                          На доста + съм. Естественно че искам и още,..ама нема

А пътя по който съм тръгнал ти го пожелавм и на теб, да ти позеленее портфейла повече и от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            mmmfaka познавам да.Той си купи въпреки че му казвах да не го прави...
                            И като си купи твоя познат, продаде ли ги днес? Точно това ми беше въпроса - Абе грахам, ти лично познаваш ли някой дето купи вчера на 300, и сега продава на 280?
                            За това ставаше въпрос, а не затова, че някой вчера купил на 300, а днес можело на 280.
                            Да. Познавам.

В крайна сметка никой не е по голям от пазара. Както съм го казал неведнъж - мечтите са безплатни, но хубавите акции са с пари. Нямаше логика тая акция да е на цените, за който си мечтаеше dalcom. Разбирам го човека, че му се иска, но ... ако и вярвате толкова, слатайте офертите. Или шубето голям страх ?

Коментар

• Може и да бъркам, но при този зор и риск при IPO-то акциите, който взех за тези цени няма да ги дам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                                EH DANO DA PADNAT NA 100 ILI 200- 4E DA KUPUVAMEEEEEEE- HA-HA-HA
                                Внимавай какво си пожелаваш!!! Имам едно предчуствие че може и да те огрее !!!

Коментар

Working...
                                X