If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Далком, ако това ти е портфейла наистина ми е жал за тебе хвани го преструктурирай докато е евтино - препоръка е !
А колкото до моя аз имам освен кеш 2 позиции в много смешен обем, а повярвай ми от това съм много по-мапред отколкото ти Така че, не ме мисли мене защото всеки ден като днешния за мене е много по-добър отколкото за тебе
Ама спирам да се хваля, че има една приказка който се смее последен се смее най-добре
Боунс,
Аз вече съм на +
в темата за портфейла съм писал кви са ми акциите, към днешна дата нямам една назад.
Кажи ся коя ми е акцията балон и от коя ше фалирам:
Као,Корп,Трейс или Арома->последните 2 съм на 150% вече.
На доста + съм. Естественно че искам и още,..ама нема
А пътя по който съм тръгнал ти го пожелавм и на теб, да ти позеленее портфейла повече и от мен.
mmmfaka познавам да.Той си купи въпреки че му казвах да не го прави...
И като си купи твоя познат, продаде ли ги днес? Точно това ми беше въпроса - Абе грахам, ти лично познаваш ли някой дето купи вчера на 300, и сега продава на 280?
За това ставаше въпрос, а не затова, че някой вчера купил на 300, а днес можело на 280.
Да. Познавам.
В крайна сметка никой не е по голям от пазара. Както съм го казал неведнъж - мечтите са безплатни, но хубавите акции са с пари. Нямаше логика тая акция да е на цените, за който си мечтаеше dalcom. Разбирам го човека, че му се иска, но ... ако и вярвате толкова, слатайте офертите. Или шубето голям страх ?
Коментар