If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пепуне, то озрее ли сещаш се нали че ги забравяш текущите нива, а за П/Е ми говори миналата година за ХДПАТ, май беше няколко хиляди....или това е друга тема....
пълни глупости. За 2006-та П/Е на ХДПАТ беше 16 (шестнадесет) !
Тва за Албанската борса ли ми говориш...
Той , Крумчо ги смята тези Р/Е, като гледа тавана.......
а може да има и затруднение при сметките, знае ли човек ....:-))))
Ханче, не бери грижа за мен боец . Ако имаш нещо да кажеш, кажи го с цифри, когато те говорят и хановете мълчат, нали така ??? Та има ли спад в консолидираните приходи от 25% ??? П/Е по прогнозираната от мениджмънта печалба за 2007, около 100 ли гравитира ???
П.С - Дано поне имаш 135 акции от ИПО-то, та поне да си изкарал 20-ина хиляди от Трасето .
Пепуне, то озрее ли сещаш се нали че ги забравяш текущите нива, а за П/Е ми говори миналата година за ХДПАТ, май беше няколко хиляди....или това е друга тема....
Ханче, не бери грижа за мен боец . Ако имаш нещо да кажеш, кажи го с цифри, когато те говорят и хановете мълчат, нали така ??? Та има ли спад в консолидираните приходи от 25% ??? П/Е по прогнозираната от мениджмънта печалба за 2007, около 100 ли гравитира ???
П.С - Дано поне имаш 135 акции от ИПО-то, та поне да си изкарал 20-ина хиляди от Трасето .
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Han Krum
Първоначално изпратено от Пепи
Гроздето не е узряло, затова е кисело....
абе колко е Р/Е=????? ;-))))
Коментар