IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да не е забранил със закон да има P/E над 25?

Коментар

• То и за мен цената на Бугати е нереална, но не защото не струва толкова, а защото не мога да си купя колата...Въпрос на стандарт. По същата логика за всеки помияр всичко, което е скъпо е нереално....или по скоро непостижимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
        Първоначално изпратено от pana_bg
        Цената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...
        Точно това се опитах да кажа преди 3-4 седмици. Когато обявих цена от 80-100 на база П/Е 20-25 за максимална на тоя етап, тука ми се смяха... сега ядат дървото и се чудят от къде им е дошло.
        Ами и сега ти се смеят, защото цената не е 80 лв а е 160лв или нещо си недоскив..

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
          Цената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...
          Точно това се опитах да кажа преди 3-4 седмици. Когато обявих цена от 80-100 на база П/Е 20-25 за максимална на тоя етап, тука ми се смяха... сега ядат дървото и се чудят от къде им е дошло.

Коментар

• Аз мисля така ,тъи като моят капитал е нищожно малък в сравнение с пазара мога да избера от големия брой позиции къде да вляза и каде да остана само когато има неоспорими данни за силен ръст ,стоянето заради не сигурни вероятности за мен е неразумно.

Коментар

• СОМОНИ СПРИ СЕ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                аз имам достатъчно доходи! просто се чудя дали да не влеза по мощно! печалбата на този етап е малка и не ме интересува като такава в близките 5-6 месеца! Ако съм сигурен, че ще обърне и стигне 200-300 след година по ме удолетворява и такива бяха първоначалните ми очаквания! Мислех, че след IPO ще стигне 140-150 и след година ако хванат добри поръчки 220-250! Това ми е проблема! От друга страна не ми се търси дъно....
                Ako imash dostatuchno dohodi vlizai. moshno.

Коментар

• аз имам достатъчно доходи! просто се чудя дали да не влеза по мощно! печалбата на този етап е малка и не ме интересува като такава в близките 5-6 месеца! Ако съм сигурен, че ще обърне и стигне 200-300 след година по ме удолетворява и такива бяха първоначалните ми очаквания! Мислех, че след IPO ще стигне 140-150 и след година ако хванат добри поръчки 220-250! Това ми е проблема! От друга страна не ми се търси дъно....

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                    просто хората ще си допълнят евтино! после след 5-6 месеца ще са на 100%! който е със слаби нерви продава! просто новините са лоши! не знам дали ще реагира на положителни новини и кога ще ги има! Аз не бързам и не съм вътре, но трябва да призная, че ме е яд че не продадох на 280! както и да е! сега пък се замислям ако падне още дали да не се включа...не е препоръка за нищо! само като помисля колко са скапани пътищата само в София, не ми се мисли за другото...
                    На твое място бих продал веднага за да си запазя печалбата ,не е препоръка.

Коментар

• просто хората ще си допълнят евтино! после след 5-6 месеца ще са на 100%! който е със слаби нерви продава! просто новините са лоши! не знам дали ще реагира на положителни новини и кога ще ги има! Аз не бързам и не съм вътре, но трябва да призная, че ме е яд че не продадох на 280! както и да е! сега пък се замислям ако падне още дали да не се включа...не е препоръка за нищо! само като помисля колко са скапани пътищата само в София, не ми се мисли за другото...

Коментар

• Гледам и не вярвам на ушите си !!! Как е възможно цената да е толкова висока при този пазар и тези показатели.Тук мирише даже на подпиране май

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                          Първоначално изпратено от НИК
                          Щом и СОМОНИ продава отпишете акцията.
                          Къде видя СОМОНИ да продават???
                          195 кой е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                            Часа на истината ще настъпи когато цената падне под 110 лв ,тогава ще се разбере че сме участвували в поредното балонно шоу.
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Много ясно,че ако имат поръчки за обратно изкупуване веднага ще предложат за продажба това което е най доходно.

Но не може при такъв фундамент,акцията след 15-20 бр.изтъргувани да падне с 20лв.

Къде са всички дето записаха за по 22 мил.лв.що не си поддържат доходността,явно доста от учасниците въобще не ги интересува акцията а само кеша,което ще се окаже пагубно за тях.
                              И повечето от играчите като цяло на бфб,са в доста депресионен момент,
                              отидете при личния си лекар и от там на психо-аналитик.

не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Цената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X