Някой да не е забранил със закон да има P/E над 25?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от pana_bgЦената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgЦената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от batkoаз имам достатъчно доходи! просто се чудя дали да не влеза по мощно! печалбата на този етап е малка и не ме интересува като такава в близките 5-6 месеца! Ако съм сигурен, че ще обърне и стигне 200-300 след година по ме удолетворява и такива бяха първоначалните ми очаквания! Мислех, че след IPO ще стигне 140-150 и след година ако хванат добри поръчки 220-250! Това ми е проблема! От друга страна не ми се търси дъно....
Коментар
-
аз имам достатъчно доходи! просто се чудя дали да не влеза по мощно! печалбата на този етап е малка и не ме интересува като такава в близките 5-6 месеца! Ако съм сигурен, че ще обърне и стигне 200-300 след година по ме удолетворява и такива бяха първоначалните ми очаквания! Мислех, че след IPO ще стигне 140-150 и след година ако хванат добри поръчки 220-250! Това ми е проблема! От друга страна не ми се търси дъно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от batkoпросто хората ще си допълнят евтино! после след 5-6 месеца ще са на 100%! който е със слаби нерви продава! просто новините са лоши! не знам дали ще реагира на положителни новини и кога ще ги има! Аз не бързам и не съм вътре, но трябва да призная, че ме е яд че не продадох на 280! както и да е! сега пък се замислям ако падне още дали да не се включа...не е препоръка за нищо! само като помисля колко са скапани пътищата само в София, не ми се мисли за другото...
Коментар
-
просто хората ще си допълнят евтино! после след 5-6 месеца ще са на 100%! който е със слаби нерви продава! просто новините са лоши! не знам дали ще реагира на положителни новини и кога ще ги има! Аз не бързам и не съм вътре, но трябва да призная, че ме е яд че не продадох на 280! както и да е! сега пък се замислям ако падне още дали да не се включа...не е препоръка за нищо! само като помисля колко са скапани пътищата само в София, не ми се мисли за другото...
Коментар
-
SoKoLoV
Много ясно,че ако имат поръчки за обратно изкупуване веднага ще предложат за продажба това което е най доходно.
Но не може при такъв фундамент,акцията след 15-20 бр.изтъргувани да падне с 20лв.
Къде са всички дето записаха за по 22 мил.лв.що не си поддържат доходността,явно доста от учасниците въобще не ги интересува акцията а само кеша,което ще се окаже пагубно за тях.
И повечето от играчите като цяло на бфб,са в доста депресионен момент,
отидете при личния си лекар и от там на психо-аналитик.
не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Цената верно е нереална. При това Р/Е - 51. За реална бихме могли да говорим евентуално при Р/Е 25 примерно, макар че и то по-принцип е високо. Но дори и при толкова за Р/Е-то сам си сметни да видиш колко излиза реалната цена...* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар