Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Може и да си прав
Следващата ми прогноза е през Юни да видим цена 4+
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Нема потенциял Козмин Моци..... ще се сети да купува на 5 лв. и ще му продам тогава, както той ми продаде ЦКБ-то си на 80 стот.
Коментар
-
Козе тук нещо си много кротък... да ни си почнал да пълниш тайно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Най-много да си изпросиш боя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Хаха, Мапа, само не стой пред валяка, че ако те сгази, инцидентът ще се отрази негативно на ръста...
Аз пък пожелавам на всички софиянци, корелацията между представянето на акцията напоследък и качеството на строителство да е права...че ми е омръзнало да карам по трейсови бабуни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля утре да отида до Каблешков да гледам първата копка на Тангентата и да поздравя лично Трейсаджиите за добрата работа през последната година. ВАЛЯКА ЯКО МАЧКА!!!
Аз пък пожелавам на всички софиянци, корелацията между представянето на акцията напоследък и качеството на строителство да е права...че ми е омръзнало да карам по трейсови бабуни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля утре да отида до Каблешков да гледам първата копка на Тангентата и да поздравя лично Трейсаджиите за добрата работа през последната година. ВАЛЯКА ЯКО МАЧКА!!!
- 1 like
Коментар
-
Имай търпение, нещата се случват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПочивните дни пак го гледах обстойно Трейса и си се чудя как такава компания е под 100 млн. капитализация (около 77 млн в момента)..... смешна работа..... само последния спечелен ЖП проект е за 90 млн..... и безброй други дето се изпълняват
Коментар
-
„Трейс груп“ започва безсрочен ремонт на столичния бул. „Тодор Каблешков“
Ще бъдат изградени велоалеи, бус лента, както и трамвайна отсечка, обясни Йорданка Фандъкова
Мащабният проект по разширяването на бул. „Тодор Каблешков“ от бул. „България“ до „Симеоновско шосе“ започва от неделя, 31 май. Цялата реконструция на отсечката е разделена на седем етапа. Работата по първия етап – от бул. „България“ до ул. „Луи Айер“ започва в неделя и е с краен срок началото на месец август. "За приключване на цялостния ремонт обаче не се ангажираме с конкретна дата", обяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти.
Компанията, която ще извърши реконструкцията на един от ключовите столични булеварди е „Трейс Груп“, а гаранционният период на строежа е 8 години. „Срокът на договора е 5 месеца, но не се знае какво ще е времето на есен, затова не може да коментираме крайна дата“, каза още Фандъкова.
По трасето ще бъдат изградени велоалеи и в двете посоки на движение като те ще бъдат на доста по-ниско ниво от това на пешеходните тротоари, каза главният архитект на столицата, Здравко Здравков. По булеварда ще бъде обособена и бус лента, която „по-нататък може да се помисли и да бъде споделена“, каза още той. В средата на булеварда пък ще бъде обособено трамвайно трасе.
Кметът на София увери, че движението по булеварда, докато тече ремонтът няма да бъде спирано. „Това е един от най-важните проекти, част от вътрешния градски ринг. С него и с останалите отсечки, които правим от вътрешните рингове, както и с разширението и довършването на Околовръстния път, работим за намаляване на трафика в града, за даване на алтернатива за движение на хората и затова за мен това е един от най-важните проекти. В моя план за София след метрото вътрешните рингове и връзките с Околовръстния път са най-важни за града в много далечна перспектива“, каза Фандъкова.
Инвестицията в отчуждаването на имотите е около 11 млн. лв. за първия етап от реконструкцията. „Това хората не го знаят и това не се вижда. Строителството се вижда, но отчужденията са свързани с много, много усилия“, каза тя. Приблизително толкова е и сумата, която ще струва реконструкцията в първия етап на отсечката, уточни Фандъкова.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.
https://www.economic.bg/bg/news/12/r...ajna-data.html
- 1 like
Коментар
-
Остана и да не силично за мен една от най-добрите акции.. не спряха да работят през карантината... Добро управление... Като нищо цената и може да направи и 100 % ръст тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДобавка днес на 3.12 - много съм доволен!лично за мен една от най-добрите акции.. не спряха да работят през карантината... Добро управление... Като нищо цената и може да направи и 100 % ръст тази година.
Коментар
Коментар