IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

За тази акция съм прав и познах всичко досега!
    Следващата ми прогноза е през Юни да видим цена 4+
    А за септември като влезете в софикс каква ти е прогнозата?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Може и да си прав
      За тази акция съм прав и познах всичко досега!
      Следващата ми прогноза е през Юни да видим цена 4+

Коментар

Нема потенциял Козмин Моци..... ще се сети да купува на 5 лв. и ще му продам тогава, както той ми продаде ЦКБ-то си на 80 стот.
        Може и да си прав

Коментар

Козе тук нещо си много кротък... да ни си почнал да пълниш тайно
          Нема потенциял Козмин Моци..... ще се сети да купува на 5 лв. и ще му продам тогава, както той ми продаде ЦКБ-то си на 80 стот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Най-много да си изпросиш боя.
            Козе тук нещо си много кротък... да ни си почнал да пълниш тайно

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Хаха, Мапа, само не стой пред валяка, че ако те сгази, инцидентът ще се отрази негативно на ръста...

Аз пък пожелавам на всички софиянци, корелацията между представянето на акцията напоследък и качеството на строителство да е права...че ми е омръзнало да карам по трейсови бабуни.
              Еее стига бееее, това беше преди години. Откакто дойде новото ръководство нещата се промениха. Пример бул. България м/у Гоце Делчев и Каблешков приключи преди седмица и е ОК

Коментар

Мисля утре да отида до Каблешков да гледам първата копка на Тангентата и да поздравя лично Трейсаджиите за добрата работа през последната година. ВАЛЯКА ЯКО МАЧКА!!!
                Хаха, Мапа, само не стой пред валяка, че ако те сгази, инцидентът ще се отрази негативно на ръста...

Аз пък пожелавам на всички софиянци, корелацията между представянето на акцията напоследък и качеството на строителство да е права...че ми е омръзнало да карам по трейсови бабуни.

Коментар

Мисля утре да отида до Каблешков да гледам първата копка на Тангентата и да поздравя лично Трейсаджиите за добрата работа през последната година. ВАЛЯКА ЯКО МАЧКА!!!
                  Най-много да си изпросиш боя.

Коментар

• Мисля утре да отида до Каблешков да гледам първата копка на Тангентата и да поздравя лично Трейсаджиите за добрата работа през последната година. ВАЛЯКА ЯКО МАЧКА!!!

Коментар

Имай търпение, нещата се случват
                      Пак казвам: най-добрата компания на БФБ в момента и като потенциал, и като бизнес, и като цена за влизане..... валяка мачка якооо

Коментар

Почивните дни пак го гледах обстойно Трейса и си се чудя как такава компания е под 100 млн. капитализация (около 77 млн в момента)..... смешна работа..... само последния спечелен ЖП проект е за 90 млн..... и безброй други дето се изпълняват
                        Имай търпение, нещата се случват

Коментар

• „Трейс груп“ започва безсрочен ремонт на столичния бул. „Тодор Каблешков“

Ще бъдат изградени велоалеи, бус лента, както и трамвайна отсечка, обясни Йорданка Фандъкова

Мащабният проект по разширяването на бул. „Тодор Каблешков“ от бул. „България“ до „Симеоновско шосе“ започва от неделя, 31 май. Цялата реконструция на отсечката е разделена на седем етапа. Работата по първия етап – от бул. „България“ до ул. „Луи Айер“ започва в неделя и е с краен срок началото на месец август. "За приключване на цялостния ремонт обаче не се ангажираме с конкретна дата", обяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти.

Компанията, която ще извърши реконструкцията на един от ключовите столични булеварди е „Трейс Груп“, а гаранционният период на строежа е 8 години. „Срокът на договора е 5 месеца, но не се знае какво ще е времето на есен, затова не може да коментираме крайна дата“, каза още Фандъкова.

По трасето ще бъдат изградени велоалеи и в двете посоки на движение като те ще бъдат на доста по-ниско ниво от това на пешеходните тротоари, каза главният архитект на столицата, Здравко Здравков. По булеварда ще бъде обособена и бус лента, която „по-нататък може да се помисли и да бъде споделена“, каза още той. В средата на булеварда пък ще бъде обособено трамвайно трасе.

Кметът на София увери, че движението по булеварда, докато тече ремонтът няма да бъде спирано. „Това е един от най-важните проекти, част от вътрешния градски ринг. С него и с останалите отсечки, които правим от вътрешните рингове, както и с разширението и довършването на Околовръстния път, работим за намаляване на трафика в града, за даване на алтернатива за движение на хората и затова за мен това е един от най-важните проекти. В моя план за София след метрото вътрешните рингове и връзките с Околовръстния път са най-важни за града в много далечна перспектива“, каза Фандъкова.

Инвестицията в отчуждаването на имотите е около 11 млн. лв. за първия етап от реконструкцията. „Това хората не го знаят и това не се вижда. Строителството се вижда, но отчужденията са свързани с много, много усилия“, каза тя. Приблизително толкова е и сумата, която ще струва реконструкцията в първия етап на отсечката, уточни Фандъкова.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

https://www.economic.bg/bg/news/12/r...ajna-data.html

Коментар

• Почивните дни пак го гледах обстойно Трейса и си се чудя как такава компания е под 100 млн. капитализация (около 77 млн в момента)..... смешна работа..... само последния спечелен ЖП проект е за 90 млн..... и безброй други дето се изпълняват

Коментар

Остана и да не си лично за мен една от най-добрите акции.. не спряха да работят през карантината... Добро управление... Като нищо цената и може да направи и 100 % ръст тази година.
                              Евала за добрата оценка, явно има и други инвеститори дето ги разбират нещата..... ще се изкарат яки кинти туканка

Коментар

Добавка днес на 3.12 - много съм доволен!
                                Остана и да не си лично за мен една от най-добрите акции.. не спряха да работят през карантината... Добро управление... Като нищо цената и може да направи и 100 % ръст тази година.

Коментар

Working...
                                X