При ПИБ и Каолин чуждите институционални разпродаваха, а не местните. Последните, особено пенсионните фондове, често поддържат акции от които имат много. За тях преоценките са най-важни. Пък и пенсионните фондове нямат тегления, за разлика от чуждите институционални.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
ОК
Първоначално изпратено от AzisА ние дребните акционери е така както сме си дребни не може ли да хванеме да го борим едрия а ?
Коментар
-
МОЖЕ И ПЕЧАЛБА ДА ИМА ,САМО ,ЧЕ КОЙ Е ЛУД ДА Я ДЕКЛАРИРА ,ТА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ .БАЛЪЦИ И НАДЕЖДИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА.ИМАМ МАЛКО ОТ ТАЯ ПОЗИЦИЯ ,КАТО ЗА ЦВЕТ,НО ОТСКОРО СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ПАРИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТИДАТ ПРИ ДРЕБНИТЕ АКЦИОНЕРИ.ПЕЧАЛБИТЕ В ПОДОБНИ ФИРМИ ОТИВАТ ПРИ МАЖОРИТАРЯ ПОД РАЗЛИЧНИ ФОРМИ ,ДРЕБНИЯ АКЦИОНЕР -КУЧЕТА ГО ЯЛИ. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НИЩО ,НО МИ ПИСНА ОТ ОТ ТЪПИ НАДЕЖДИ.ОТ ГОДИНИ ВСЕ ПОРЪЧКИ ЗА МИЛИОНИ И АХА ДА СТАНАТ МИЛИАРДИ ,А НАКРАЯ ВСЕ ЗАГУБИ И ПАК СИ ИМАТ ПАРИ ДА ФИНАНСИРАТ "ТРАКИЯ".ФАКТИ И ПАРАДОКСИ КОЛКО ЩЕШ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOО и аз са на са сетих че и аз бех трейсиянец ..ено времи .ма за маненку ...малко след IPO разпродадох валяците ......мъ днеска гледам по пътя за софето от морету ...едни убави магистрали ..едни УБАВИ плакати ...с един надпис ....на един готин фонд ..с една пирфектну нивелиранъ .....магистралкъ ...и си викам .....еййй как можех да продам мамка му ...глеййй тука кви риклами ...аз продадох ...пу ..и ся са чудим дал пак дан нъгаза тука лекинко ...ма много лекинко
Кат нагазваш вземи един колец да пробваш пред теб дънцето дан са натресеш на тресавище
Коментар
-
О и аз са на са сетих че и аз бех трейсиянец ..ено времи .ма за маненку ...малко след IPO разпродадох валяците ......мъ днеска гледам по пътя за софето от морету ...едни убави магистрали ..едни УБАВИ плакати ...с един надпис ....на един готин фонд ..с една пирфектну нивелиранъ .....магистралкъ ...и си викам .....еййй как можех да продам мамка му ...глеййй тука кви риклами ...аз продадох ...пу ..и ся са чудим дал пак дан нъгаза тука лекинко ...ма много лекинко
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от keizerПървоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от keizerПоследно - сетих се сега:
Предлагам следното - който иска да подпише с мен нотариално заверен договор, че след 6 месеца ще му продам TRACE на 170 лева да пише във форума.
В договора ще държа и на запис на заповед, на марджин кол, както и на обезпечение с акции.
Чакам интерес.
Не е препоръка. Нямам акции. Не искам и да имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от keizerПоследно - сетих се сега:
Предлагам следното - който иска да подпише с мен нотариално заверен договор, че след 6 месеца ще му продам TRACE на 170 лева да пише във форума.
В договора ще държа и на запис на заповед, на марджин кол, както и на обезпечение с акции.
Чакам интерес.
Не е препоръка. Нямам акции. Не искам и да имам.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар