IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Фaкушка
    Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
    как сме дружки...

пак си пеят някой старите песни, докъто някои си продадоха акциите на добра печалба и с тези парички направиха двойно повечеза 1-2 месеца...

незнам защо тъпчеш на едно място пичага, явно получаваш заплата за манипулациите който извършваш тук с дребните инвеститори. Ей Факушка, да знаеш че съм 100% сигурен че си нямаш и хал хабер от акции и финанси, според мен си завършил философия във СУ, щото много добре се справяш вече 2-3 месеца да меляш едно и също, само луд би го правил това и много задръстен човек, който няма друг избор, освен да получава заплата за болния си мозък аххахахахахаахахах

айде и лека вечер на всички настоящи и бъдещи инвеститори
    Eее, красенце, не очаквах от теб такова озлобление,
    защо така? да не проигра всичките кинти с този пусти трейс и дървените?

Както и да е, прав си за всичко, - някои продадоха, следвайки мъдрите ми съвети и дублираха кинтите, други - не. Жалко за тях...

А образование икономическо нямам - че за какво ми е, като ви гледам все икономисти сте тук, и всичките с двата крака у киреча ops:
    Meрси, не ща.
    И понеже съм прост неикономист, си продадох трейските... ама ако искаш да знаеш за колко, се разрови малко назад и ще разбереш.
    Но все пак е обидно - едно и също повтаряме няколко човека тук, от месеци, и пак си загубихте кинтите. Не увират тез икономически глави, бреййй.

Айде лека нощ, и мисли за понеделник, да не си хапеш гъза пак като преди

абе човек, повечето хора се отърваха от трейс аз също, а за зърното нямам думи, търците изкупиха повечето земеделски земи и казаха от нашето богопомазано правителство че пшеницата неставала за хляб, айде бе неставала, такава глупост няма никъде вееее чевек, затова така става със зърното, а за трейса...беше на sell още преди 2-3 месеца, сега чакаме пътя да видим какво ще стане, но там ще има покачване 100%

а на теб пичага проблема ти е че тъпчеш от половин година на едно и също място, така че пошдобре се откажи от борсата и всички подобни заниманки за тебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
      как сме дружки...

пак си пеят някой старите песни, докъто някои си продадоха акциите на добра печалба и с тези парички направиха двойно повечеза 1-2 месеца...

незнам защо тъпчеш на едно място пичага, явно получаваш заплата за манипулациите който извършваш тук с дребните инвеститори. Ей Факушка, да знаеш че съм 100% сигурен че си нямаш и хал хабер от акции и финанси, според мен си завършил философия във СУ, щото много добре се справяш вече 2-3 месеца да меляш едно и също, само луд би го правил това и много задръстен човек, който няма друг избор, освен да получава заплата за болния си мозък аххахахахахаахахах

Eее, красенце, не очаквах от теб такова озлобление,
      защо така? да не проигра всичките кинти с този пусти трейс и дървените?

Както и да е, прав си за всичко, - някои продадоха, следвайки мъдрите ми съвети и дублираха кинтите, други - не. Жалко за тях...

А образование икономическо нямам - че за какво ми е, като ви гледам все икономисти сте тук, и всичките с двата крака у киреча ops:
      Meрси, не ща.
      И понеже съм прост неикономист, си продадох трейските... ама ако искаш да знаеш за колко, се разрови малко назад и ще разбереш.
      Но все пак е обидно - едно и също повтаряме няколко човека тук, от месеци, и пак си загубихте кинтите. Не увират тез икономически глави, бреййй.

Айде лека нощ, и мисли за понеделник, да не си хапеш гъза пак като преди

Коментар

Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
        Първоначално изпратено от ivan61
        А стига бе, 15-20 лв.. Само да се вземе официално решение за излишъка и цената е 180-200-230-280лв. А и хомосексуалистите от ЕС със сигурност ще си променят позицията. Тогава и евтините манипулатори, знаете кои са, ще се заврат в кучи гъ..

+ 1
        Хи-хиии събрахте се двамката а?
        Краси, радвам се че не си се отказал...

Я кажете двамката кога цената ще хвръкне 180-280-480-980-2000-15000 лева? :lol:

A за излишъка решение е взето - ще се финансира тройната коалиция за предстоящите избори. Т.е. - пари за пътища няма... А няма и да има, защото европейците не искат парите им да се 'усвояват' от батко, братко, и мекеретата на властта. Също така се обиждат, когато някои нещастни пишман инвеститори ги наричат обратни, и тн.

За икономиста иванов надежда няма, но ти краси, още се учиш, не повтаряй една грешка два пъти, ами се размърдай - ако не си продал на 140-150, сега е момента да вземеш 90-95 лв на акция, и ако много искаш, после да си ги купиш на по 20-30...

как сме дружки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
          Първоначално изпратено от ivan61
          А стига бе, 15-20 лв.. Само да се вземе официално решение за излишъка и цената е 180-200-230-280лв. А и хомосексуалистите от ЕС със сигурност ще си променят позицията. Тогава и евтините манипулатори, знаете кои са, ще се заврат в кучи гъ..

+ 1
          Хи-хиии събрахте се двамката а?
          Краси, радвам се че не си се отказал...

Я кажете двамката кога цената ще хвръкне 180-280-480-980-2000-15000 лева? :lol:

A за излишъка решение е взето - ще се финансира тройната коалиция за предстоящите избори. Т.е. - пари за пътища няма... А няма и да има, защото европейците не искат парите им да се 'усвояват' от батко, братко, и мекеретата на властта. Също така се обиждат, когато някои нещастни пишман инвеститори ги наричат обратни, и тн.

За икономиста иванов надежда няма, но ти краси, още се учиш, не повтаряй една грешка два пъти, ами се размърдай - ако не си продал на 140-150, сега е момента да вземеш 90-95 лв на акция, и ако много искаш, после да си ги купиш на по 20-30...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61

+ 1

Коментар

• А стига бе, 15-20 лв.. Само да се вземе официално решение за излишъка и цената е 180-200-230-280лв. А и хомосексуалистите от ЕС със сигурност ще си променят позицията. Тогава и евтините манипулатори, знаете кои са, ще се заврат в кучи гъ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
                Първоначално изпратено от Shemata
                Първоначално изпратено от ssonyy
                Първоначално изпратено от slavikd
                Shto li nikoi ne razbira kakvo svetlo badeshte chaka minotarnite akcioneri??? Nikoi mai ne moge da oceni "badeshteto" na tazi akciq...?
                Разбираме го как!То цялото бъдеще е в цената !

КАКВО е бъдещето тука???
                15лв./бр. Не е препоръка.
                20лв./бр. Не е препоръка

Коментар

Първоначално изпратено от Repoman
                  Защо днес се опитваме да пробиваме под 100лв. тук?
                  Вече има и цени на ниво 99лв., което не е добре за акцията, още повече че може всеки момент да започнат да гърмят и следващата вълна репа. Няма ли кой да се замисли малко преди да продава на безценица?
                  С тези темпове кога изобщо ще стигнем 300лв.?
                  Не е препоръка.
                  Първо п/е-то трябва да стане около 10 и по ниско, както е в нормалните държави.
                  това е цена под 20 лв.
                  Помня как ми се смеехте и подигравахте, като ви казвах че ще падне под 100 лева, и не ме слушахте да продадете овреме на 130-140. А ако сте свързани емоционално с трейс, можеше да изчакате и да купите под 100 лева. Да не говорим, че ако още изчакате, и на под 20 ще купите...
                  Браво,Факи,ще изчакам,вярвам ти да знаеш и заем ще направя.Аз съм си балък ,на всичко вярвам,на теб най-много!Но, о о о о,ако не стане ,ще се видим и ще ти вържа топките с канап и ще те увися на първата топола,защото това ще са последните ми кинти,няма да е честно да ме изработиш! РАБЕШ МА?

Ще чакам до 20,но после топките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                    Защо днес се опитваме да пробиваме под 100лв. тук?
                    Вече има и цени на ниво 99лв., което не е добре за акцията, още повече че може всеки момент да започнат да гърмят и следващата вълна репа. Няма ли кой да се замисли малко преди да продава на безценица?
                    Не е препоръка.
                    Първо п/е-то трябва да стане около 10 и по ниско, както е в нормалните държави.
                    това е цена под 20 лв.
                    Помня как ми се смеехте и подигравахте, като ви казвах че ще падне под 100 лева, и не ме слушахте да продадете овреме на 130-140. А ако сте свързани емоционално с трейс, можеше да изчакате и да купите под 100 лева. Да не говорим, че ако още изчакате, и на под 20 ще купите...

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                      Първоначално изпратено от Repoman
                      Евалата баце. Яко.
                      Пък и ако се освободи акцията, да си е отделно!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                        Евалата баце. Яко.

Коментар

• Докато не се реши "нефтения проблем" ... магистрали и големи инфраструктурни проекти в БГ няма да се строят!!! Т.ч. инфраструктурните компании ще се съобразяват с това... А докато не се реши този проблем... в БГ процедурите за магистралите ще се отлагат .... т.ч. може да почакаме още....
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
                            Shto li nikoi ne razbira kakvo svetlo badeshte chaka minotarnite akcioneri??? Nikoi mai ne moge da oceni "badeshteto" na tazi akciq...?

КАКВО е бъдещето тука???
                            15лв./бр. Не е препоръка.
                            Като че ли малко си се изсилил, но е истина, че има мегдан още да се смъква...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Защо днес се опитваме да пробиваме под 100лв. тук?
                              Не е препоръка.

Коментар

• осеяно с дупки и неравности ... аз така го виждам

КАКВО е бъдещето тука???

Коментар

Working...
                                X