If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има разбира се. Както съм казвал, според мен пе-то трябва да е най-много 15. А то е 40.
Докъм трийсетина лева ще е все така.
Дали е препоръка? Всеки си знае, но аз бих избягал бърсо ако имах акции.
40 уха тая цена ако падне на 60 ша си пукна от кеф щото ако тая падне ша падне и една друга акция и ша съм много доволен
Айде откога точно ще тръгне борсата това на 100% неможе да се определи.
Но това докога най-малко ще е още от преди два месеца се разбра на 110% но явно малко го схванаха. А е толкова елементарен извод и се дължи на базата само на една акция. Една акция но без нея не може и не е тая.
Значи един ТРЕЗВ МОЗЪК никога не може да очаква нива от 600-700 лв... или има да чака 10 години...!!!
АМИ НАЛИ АКО ЕДНА АКЦИЯ СЕ ТЪРГУВА ЗА 700 лв. ПАЗАРНАТА КАПИТАЛИЗАЦИЯ ще стане 2 млрд. почти...
АМИ ТО STRABAG преди увеличението на капитала беше почти 2,5 - 3 млрд. лева... Е И???? ще ми каже някой, че TRACE ще струва половината STRABAG ли???
пфууууууу........ ужас.... кой си ги мисли такива работи... то по тая логика и аз ще отворя една кръчма в квартала и ще я продам на цена половината Mc DOnalds... )))
Първоначално изпратено от Ballomed
Първоначално изпратено от Repoman
Е стига де, 78лв.?
Тук някои хора си правят майтап
Това не е цена за акция което се чакаше да стига 600-700лв.
Кога ще възстановяваме?
Не е препоръка.
Впрочем едни хора я чакаха на 700-1000-42000 лв., други я чакаха на 70 лв., тогава едните много се смяха на другите.
Това не е препоръка за нищо нито за покупка или продажба или за каквото и да е забранено с нормативната ни уредба.
Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
Насраха се.
Ей това стана.
Будали.
Здравейте пиленца мнугу тапътъ уфтцъ е отново сред стадото. Държите ли гащите а ? И си викате защо пак или отново пръска ? Какво стана ? Като Ви говорех на стадото, че ще стане така не слушахте и ме обявихте за черна а пък аджеба не съм или не знам защото съм далтонистка и не си знам цвета.
След още два фалита на банки зад Голямата вода ще пръска и през устата, но понеже знам, че няма да ме слушате правете квот щете. От мен това засега след 2 месеца а може и по рано ще се чуем пак.
Това не е препоръка за нищо нито за покупка или продажба или за каквото и да е забранено с нормативната ни уредба.
За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Лук, будалите купиха на 250 - 300, от едни други, дето сега чакат да си купят евтинко, много по евтинко от сегашните цени. знаеш как е.
Здрасти Факи. Както виждам форумът се е напълнил със страдащи несретници. Дори тема са пуснали "как да спрем спада на Софикс". Смешници. И за какво да се спира бе гълъбчета? Знаете ли колко хора имащи кеш се облизват и се надяват да падне още, че да напазаруват евтино? Аз самият предчувствам приятният гъдел как след някой и друг месец ще купувам от вас на безценица същите акции които ви продадох скъпо и прескъпо. За да търгуваш на борсата трябва да имаш пипе. Това ви го казва един бивш магураджия. А , че някои от търгуващите на борсата нямат пипе а само дупе си техен проблем. И вината за това, че използват задника си за пипе не е нито на КФН, нито на БФБ, нито на БНБ, нито на държавата. Когато мислиш със задните си части вместо с мозъка си, губиш парите си. ПРАВИЛО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО А ЕДНА БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ ЗА МРЪНКАЩИ НЕЩАСТНИЦИ. НАПОСЛЕДЪК СЪМ СТАНАЛ ФИЛАНТРОП.
Лук, будалите купиха на 250 - 300, от едни други, дето сега чакат да си купят евтинко, много по евтинко от сегашните цени. знаеш как е.
Здрасти Факи. Както виждам форумът се е напълнил със страдащи несретници. Дори тема са пуснали "как да спрем спада на Софикс". Смешници. И за какво да се спира бе гълъбчета? Знаете ли колко хора имащи кеш се облизват и се надяват да падне още, че да напазаруват евтино? Аз самият предчувствам приятният гъдел как след някой и друг месец ще купувам от вас на безценица същите акции които ви продадох скъпо и прескъпо. За да търгуваш на борсата трябва да имаш пипе. Това ви го казва един бивш магураджия. А , че някои от търгуващите на борсата нямат пипе а само дупе си техен проблем. И вината за това, че използват задника си за пипе не е нито на КФН, нито на БФБ, нито на БНБ, нито на държавата. Когато мислиш със задните си части вместо с мозъка си, губиш парите си. ПРАВИЛО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО А ЕДНА БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ ЗА МРЪНКАЩИ НЕЩАСТНИЦИ. НАПОСЛЕДЪК СЪМ СТАНАЛ ФИЛАНТРОП.
Има разбира се. Както съм казвал, според мен пе-то трябва да е най-много 15. А то е 40.
Докъм трийсетина лева ще е все така.
Дали е препоръка? Всеки си знае, но аз бих избягал бърсо ако имах акции.
Tuk prosto preeksponiranata VERA , NADEGDA i znam li kakvo li oshte ne veche SVARSHI. Rezultatite gi NEMA i tova koeto spoletq po starite kompanii na BFB veche doide na glavata i na Treisa. Za sasgalenie teparva shte sme svideteli na tova koeto se sluchi s NAI golemite. Tova e samo edno skromno lichno mnenie. Koga EU shte stapi i shte sazdade i vavede pravilata na istinskata igra, kakto e tam. E tova shte e kraq na bezprincipnoto i chotichno dvigenie na BFB. Kakto i na "psevdo" biznesmenite i kompaniite im.
Коментар