IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata
    Трейс е акция която има голям потенциал!!!

да видим кога ще влизаме тук!!!
    +1

Рано е още. много рано. Преди няколко месеца ситуацията беше друга и цена от 70-80 лева беше нормална. Сега нещата изглеждат по съвсем друг начин - идва зима, а при спрените пари от ЕС и задаващи се избори означава че поне 6 месеца няма да има никакво развитие при тези фирми. Няма да се строят пътища, най-много почистване и кърпене на дупки.....
    Жалка картина.

Това какво означава? Означава че цената на акцията ще се сгромоляса до нормалните 20-25 лева за акция.

А дали е препоръка - всеки си знае сам.

Коментар

• NE 255 a 2555 i to EUR !!!

Коментар

• Трейс е акция която има голям потенциал!!!

да видим кога ще влизаме тук!!!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ZENATA E 250 LEVA ZA TRACE
          ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
            Първоначално изпратено от Shemata
            Това е супер новина!!!!

Браво на ТРЕЙС ГРУП ХОЛД... това прави акцията доста интересна!!!

Първоначално изпратено от Пепи
            ............ На пепи глупостите........................
            .......... дрън-дрън..........................
            .
            Прав си. И все по интересна ще става. Мисля че за момента справедливата цена е 25 лева за акция.

Мнението ми не е препоръка за държане или не дай боже покупка на трейски.
            А аз мисля, че справедливата цена в момента е 255 лв.

Коментар

• Въведете задължителна цена , емисионната и 300% печалба за период от 1 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от drememi
                Първоначално изпратено от Фaкушка

Прав си. И все по интересна ще става. Мисля че за момента справедливата цена е 25 лева за акция.

За пореден път нарушаваш Закона за пазарните злоупотреби!
                Ако КФН не се самосезира
                ще трябва да известим прокуратурата, че някой неиска да те разследва!!!!!!
                Известете я. А също така известете арменския поп. :lol:
                Toва разбира се няма да спре движението на акцията надолу, достигайки едни нормални европейски цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка

За пореден път нарушаваш Закона за пазарните злоупотреби!
                  Ако КФН не се самосезира
                  ще трябва да известим прокуратурата, че някой неиска да те разследва!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                    Това е супер новина!!!!

............ На пепи глупостите........................
                    .......... дрън-дрън..........................
                    .

Коментар

• Това е супер новина!!!!

Трейс груп холд открива свое представителство в Русия
                      24 Септември 2008 11:46

Трейс груп холд АД ще открие свое представителство в Русия за участие в инфраструктурните проекти за Зимната олимпиада в Сочи, съобщи директорът на компанията за Руската федерация след завръщането си от Седмия инвестиционен форум в Сочи.

Президентът на Трейс груп холд АД - Николай Михайлов и директорът за Русия - Димитър Атанасов участваха в състава на официалната делегация, водена от министъра на регионалното развитие Асен Гагаузов, информираха от холдинга. По време на форума българската делегация е имала срещи с руския министър на регионалното развитие - Дмитрий Козак, губернатора на Краснодарския край - Александър Ткачов и с президента на Държавната корпорация Олимпстрой - Виктор Колодяжний, като и с кмета на град Сочи - Владимир Афанасенков.

Вратите на Русия са отворени за българските строители, става ясно от изказването на премиера Владимир Путин. Получихме и личната подкрепа на губернатора на Краснодарския край Александър Ткачов, коментира Атанасов. По думите му целта на представителството в Сочи е да задвижи регистрацията и лицензирането на дейността на холдинга според изискванията на руското законодателство.

Представителството цели да участва в проектите по модернизиране на инфраструктурата за олимпиадата – строителството на нови пътища и магистрали, реконструкцията на главните артерии в Сочи, както и в разширяването на летището в Адлер, обясни Атанасов. Той допълни, че амбицията на холдинга е да се утвърди и на руския пазар като предвидим партньор.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
                        Nikoi ne pishe tuk...zashto ??? Nima NADEGDATA si e otishla...???
                        Navsiakade e taka ne samo tuk. Utre leko nagore da se nadiavame!

Коментар

• Nikoi ne pishe tuk...zashto ??? Nima NADEGDATA si e otishla...???

Коментар

• I utre 109 lv emisionnata cena !? Uspex i kasmet ama ot ofisa do proekta i realizaciqta mu .... a pak i neshto osven prekrasnite novini za badeshteto ...nishto drugo

Коментар

• Трейс груп холд открива свое представителство в Русия
                              24 Септември 2008 11:46

Трейс груп холд АД ще открие свое представителство в Русия за участие в инфраструктурните проекти за Зимната олимпиада в Сочи, съобщи директорът на компанията за Руската федерация след завръщането си от Седмия инвестиционен форум в Сочи.

Президентът на Трейс груп холд АД - Николай Михайлов и директорът за Русия - Димитър Атанасов участваха в състава на официалната делегация, водена от министъра на регионалното развитие Асен Гагаузов, информираха от холдинга. По време на форума българската делегация е имала срещи с руския министър на регионалното развитие - Дмитрий Козак, губернатора на Краснодарския край - Александър Ткачов и с президента на Държавната корпорация Олимпстрой - Виктор Колодяжний, като и с кмета на град Сочи - Владимир Афанасенков.

Вратите на Русия са отворени за българските строители, става ясно от изказването на премиера Владимир Путин. Получихме и личната подкрепа на губернатора на Краснодарския край Александър Ткачов, коментира Атанасов. По думите му целта на представителството в Сочи е да задвижи регистрацията и лицензирането на дейността на холдинга според изискванията на руското законодателство.

Представителството цели да участва в проектите по модернизиране на инфраструктурата за олимпиадата – строителството на нови пътища и магистрали, реконструкцията на главните артерии в Сочи, както и в разширяването на летището в Адлер, обясни Атанасов. Той допълни, че амбицията на холдинга е да се утвърди и на руския пазар като предвидим партньор.

Коментар

• Излишъкът ще се харчи в 38 направления - от инвитро до пенсии и пътища24.09.2008 15:00

Министерският съвет предлага на Народното събрание да одобри до 1,206 млрд. лв. допълнителни бюджетни кредити по "Бюджет 2008".

За сега толкова, пък другите от еврофондовете след месец два!!

Коментар

Working...
                                X