IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    БРАВО..Дай го моляте тук , за да могат да го изпратят повече хора..Благодаря..Нега бъдем солидарни в борбата срещу мажоритарите..
    Без да смятам, че възражението ми е някаква тайна, както и не държа на авторство, струва ми се че възраженията не трябва да имат бланкетна форма, за да имат по голяма тежест.
    Мисля, колегите тук са с достатъчно знания и възможности да подберат свои собствени мотиви за възражения .

п.п. Добре, че Михайлов е публикувал в цялост предложението, докато Дачев беше пропуснал да го направи за Свилоза, та трябваше да ходим да го вземаме на място

Коментар

• БРАВО..Дай го моляте тук , за да могат да го изпратят повече хора..Благодаря..Нега бъдем солидарни в борбата срещу мажоритарите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Колеги пишете ли мейли до КФН? Аз сега ще напиша един.
        С драскане и надъхване във форума няма да стане, от КФН надали го четат!
        До края на деня и аз ще съм готов с моето възражение срещу така публикуваното търгово предложение.

Коментар

• Колеги пишете ли мейли до КФН? Аз сега ще напиша един.
          С драскане и надъхване във форума няма да стане, от КФН надали го четат!

Коментар

• Трейсиянеца май ще излезе голям тарикат.Ще ви даде по 3.70 лв на артия и ще погали доволно тумбак как прибра от хората 25 милиона а ще ви плати стотинки сега .Повечето листнали компании на бфб ще играят същия филм след време.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              То освен, че е смешно, предложението май е и сгрешено в частта за Terminal value с едни 30 млн. лв, което ще вдигне оценката на DCFс 1,25 лв грубо. Нашите тарикати са решили два пъти да я дисконтират
              мда и това е повод да се обжалва предложението на мажо пред КФН, опитва се да манипулира и вместо да предложи на 5лв търгово ощетява миноритарите

Коментар

• мда... една акция се крепи, а при положение че няма никакъв интерес от миноритарите...
                типично за бг инвеститор...наистина инвеститор-стои и гледа-днес падна,днес качи,някой ден още ще качи
                е така ще ви прибират и дивидентите и всичко
                това се случи с Евроинс, това се случи с Лесопласт

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

За теб знаем ти никога не се ядосваш то от тези нива ще има най-малко левче бонус ... а Мапа които има и на 2.50 изглежда ще направи дабъл Коза кога си прав си прав
                  От 2.20 купувам ако трябва да сме точни.... средна около 2.80.... надявам се на дабъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    Най-силна е болката от пропуснати ползи
                    ... особено когато не ти е стискало

Поздрави на всички качили се на този влак. Експрес се оказа.

Коментар

• Как се самонадъхвате само ) Човека е предложил 3,80 лв/акция ,ако искате ..Тия които чакат повече да не продават

Коментар

• Най-силна е болката от пропуснати ползи

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Прав съм, разбира се!
                          В случая няма изобщо за какво да се ядосвам.
                          Няма причина да се ядосваш. Не си бил къс на Трейс да реализираш загуби, просто си пропуснал да спечелиш много пари. Ще ги спечелиш другаде. Важното е да няма загуби защото понякога след тях няма възстановяване. Пропуснатите ползи не са проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Прав съм, разбира се!
                            Не знам как все не разбираш трябва да се ядосваш, че не си купувал на 2,50.. на 3.. на 3+ е за това трябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

За теб знаем ти никога не се ядосваш то от тези нива ще има най-малко левче бонус ... а Мапа които има и на 2.50 изглежда ще направи дабъл Коза кога си прав си прав
                              Прав съм, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

С празни джобове е кофти...... вместо да се учиш от сериозните играчи, по цял ден се правиш на интересен, ако искаш може да се обзаложим че търговото ще е над 4 лв.?

Пак няма да познаеш и се мъчите да излъжете някой с алчния.

Коментар

Working...
                                X