IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

на ипото беше 110,5 лв., а не 1 300
    по памет, но спомена ми е добър в този случай. Презаписването беше 1480 пъти (тук горе долу помня, иначе цената я помня)
    много лесно се проверява в сайта Investor.bg или другаде
    в началото на първия ден на търговията лесно можеше да се продаде на 300 лв.
    АКО
    пак казвам АКО
    някой е заложил апартамента си , го е утроил за 3 месеца
    после имаше сплит, примерно 9 10 или 11 пъти, може да се провери в Сайта
    даммм
    проверих
    https://www.investor.bg/companies/TR...y/daily/1/max/
    11 пъти е сплита
    значи цената при IPOто е 10,05 сегашни лв.
    значи за 12 години около 60% спад

бърза справка за ваша информация
    С дивидентите как стои работата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

1300; даже брокерът по ипо-то не му помня името,но се коментираше,че беше си ипотекирал апартамента,за да си купи акции на ипо-то
      Някой помни ли му името и аджеба какво се случи с тоя човечец?
      на ипото беше 110,5 лв., а не 1 300
      по памет, но спомена ми е добър в този случай. Презаписването беше 1480 пъти (тук горе долу помня, иначе цената я помня)
      много лесно се проверява в сайта Investor.bg или другаде
      в началото на първия ден на търговията лесно можеше да се продаде на 300 лв.
      АКО
      пак казвам АКО
      някой е заложил апартамента си , го е утроил за 3 месеца
      после имаше сплит, примерно 9 10 или 11 пъти, може да се провери в Сайта
      даммм
      проверих
      https://www.investor.bg/companies/TR...y/daily/1/max/
      11 пъти е сплита
      значи цената при IPOто е 10,05 сегашни лв.
      значи за 12 години около 60% спад

бърза справка за ваша информация

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Бе някой помни ли колко струваше акцията на ипото а и след?

1300; даже брокерът по ипо-то не му помня името,но се коментираше,че беше си ипотекирал апартамента,за да си купи акции на ипо-то
        Някой помни ли му името и аджеба какво се случи с тоя човечец?

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение

И каква е вината на мажоритаря в случая?
          Тук отговорност не трябва ли да се търси от ПФ "Бъдеще" ?
          Тук коментирам действията на мажоритаря на Трейс,към когото с течение на времето съм загубил доверие,което не означава ,че нямам акции тук.

Просто на нашата борса - почти не се намират лоялни мажоритари.

Относно пенсионните фондове - винаги съм мислил ,че могат да са огромна сила ,с която всички в България ( КФН,,мажоритари,законодатели и т.н.) ще се налага да се съобразяват ,ако честно и почтено защитават интересите на милионите доверили им се кандидат-пенсионери.

За съжаление те по-често работят за свои или на управляващите им дружества интереси и затова губят обществената подкрепа.

Коментар

• Бе някой помни ли колко струваше акцията на ипото а и след?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

и аз сготвих, три на брой, първо,второ и трето
              обосновано, и с допуснатите грешки
              та ... директно ги запитах как не са видяли и защо са допуснали по този начин цената да бъде манипулирана
              Ами те всичките друсат в едно гърне .Как да видят ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Така е, но ще продадем минимум на 5 лв. Пак е добре
                Надеждата умира последна.Дано ви вземат артиите на 5 лв ама не ми се вярва много.При всички случаи все ще изядете дървото най-малко за сатваряне на едни пари в празни надежди 13 г.Добре ли е като период ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                  Някой пусна ли до КФНто писънце , аз сготвих едно.
                  и аз сготвих, три на брой, първо,второ и трето
                  обосновано, и с допуснатите грешки
                  та ... директно ги запитах как не са видяли и защо са допуснали по този начин цената да бъде манипулирана

Коментар

И на повече няма да е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Кофти е наистина че ви обират за пореден път.Ама това е риска да търгуваш на БФБ.Кражби и продажби е играта тук .

Коментар

Под 5 си е жив обир.... очаквам реално между 5,50 до 6 даже и малко отгоре. Така ще е справедливо.... но пак Ники Михайлов ще е най-на далавера. ИПО-то беше над 11 лв. по сегашни цени, а компанията днес е по-добре от 2007г. въпреки измислената корона криза. Подготвям Жалба до КФН и апелирам всички акционери да изкажат обективното си мнение, за да не бъдем обрани за пореден път!!!
                        Кофти е наистина че ви обират за пореден път.Ама това е риска да търгуваш на БФБ.Кражби и продажби е играта тук .

Коментар

• Имаше един Мишо дето преди седмица ми обесняваше как щял да излети с Трейси и имал за 200 000 лв артии в тоя шит.Нещо се пообърка човечеца.Сега вече всичкото му джуркане и надежди последните 10 г се изпариха и го вкараха в загуба.Дебела му главата и си заслужава урока.В тия времена кеша е цар.Ще дойде време и ще купуваме артии но не и сега.Сега само яко спекула.

Коментар

• Някой пусна ли до КФНто писънце , аз сготвих едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

С този мажоритари тук всичко е възможно !

Преди време - мисля,че 2015 година беше мажоритаря продаде на 1 пенсионен фонд акции за над 6 милиона лв по 7,75 лв,при положение .че средната цена беше около 5- 6 лв ....

След година -2 този фонд почна да продава акции (не знам по какви причини,но едва ли е пропуснал да говори с мажо) по 5 лв и надолу и сега има акции само за малко над 30 000 лв и вероятно е на милиони левове загуба .
                              И каква е вината на мажоритаря в случая?
                              Тук отговорност не трябва ли да се търси от ПФ "Бъдеще" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

С този мажоритари тук всичко е възможно !

Преди време - мисля,че 2015 година беше мажоритаря продаде на 1 пенсионен фонд акции за над 6 милиона лв по 7,75 лв,при положение .че средната цена беше около 5- 6 лв ....

След година -2 този фонд почна да продава акции (не знам по какви причини,но едва ли е пропуснал да говори с мажо) по 5 лв и надолу и сега има акции само за малко над 30 000 лв и вероятно е на милиони левове загуба .

Акцията беше извадена от Софикс ,защото фонда оперираш с акции от индекса отказа да търгува с акции на дружеството и то пропадна в класациите за определяне състава на индекса ,а мажоритаря не си мръдна пръстите въпреки,че от много години почти постоянно има гласувано обратно изкупуване на акции,което не се изпълнява и цената на акцията пропада под минимално гласуваната .

Преди години в поканите за ОСА на дружеството - не се обявяваше колко ще е дивидента , а се оставяше на мажо да го реши на самото събрание.
                                На това преди 4 години КФН естествествено наложи ПАМ и ми се струва ,че това се хареса на мажо ???

С две думи - от този мажоритар всичко може да се очаква !
                                Това е ясно и се знае, затова и цената е ниска.

Коментар

Working...
                                X