Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
1300; даже брокерът по ипо-то не му помня името,но се коментираше,че беше си ипотекирал апартамента,за да си купи акции на ипо-то
Някой помни ли му името и аджеба какво се случи с тоя човечец?
по памет, но спомена ми е добър в този случай. Презаписването беше 1480 пъти (тук горе долу помня, иначе цената я помня)
много лесно се проверява в сайта Investor.bg или другаде
в началото на първия ден на търговията лесно можеше да се продаде на 300 лв.
АКО
пак казвам АКО
някой е заложил апартамента си , го е утроил за 3 месеца
после имаше сплит, примерно 9 10 или 11 пъти, може да се провери в Сайта
даммм
проверих
https://www.investor.bg/companies/TR...y/daily/1/max/
11 пъти е сплита
значи цената при IPOто е 10,05 сегашни лв.
значи за 12 години около 60% спад
бърза справка за ваша информация
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе някой помни ли колко струваше акцията на ипото а и след?
Някой помни ли му името и аджеба какво се случи с тоя човечец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
И каква е вината на мажоритаря в случая?
Тук отговорност не трябва ли да се търси от ПФ "Бъдеще" ?
Просто на нашата борса - почти не се намират лоялни мажоритари.
Относно пенсионните фондове - винаги съм мислил ,че могат да са огромна сила ,с която всички в България ( КФН,,мажоритари,законодатели и т.н.) ще се налага да се съобразяват ,ако честно и почтено защитават интересите на милионите доверили им се кандидат-пенсионери.
За съжаление те по-често работят за свои или на управляващите им дружества интереси и затова губят обществената подкрепа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
и аз сготвих, три на брой, първо,второ и трето
обосновано, и с допуснатите грешки
та ... директно ги запитах как не са видяли и защо са допуснали по този начин цената да бъде манипулирана
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Така е, но ще продадем минимум на 5 лв. Пак е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеНякой пусна ли до КФНто писънце , аз сготвих едно.
обосновано, и с допуснатите грешки
та ... директно ги запитах как не са видяли и защо са допуснали по този начин цената да бъде манипулирана
- 1 like
Коментар
-
Така е, но ще продадем минимум на 5 лв. Пак е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Кофти е наистина че ви обират за пореден път.Ама това е риска да търгуваш на БФБ.Кражби и продажби е играта тук .
Коментар
-
Под 5 си е жив обир.... очаквам реално между 5,50 до 6 даже и малко отгоре. Така ще е справедливо.... но пак Ники Михайлов ще е най-на далавера. ИПО-то беше над 11 лв. по сегашни цени, а компанията днес е по-добре от 2007г. въпреки измислената корона криза. Подготвям Жалба до КФН и апелирам всички акционери да изкажат обективното си мнение, за да не бъдем обрани за пореден път!!!
Коментар
-
Имаше един Мишо дето преди седмица ми обесняваше как щял да излети с Трейси и имал за 200 000 лв артии в тоя шит.Нещо се пообърка човечеца.Сега вече всичкото му джуркане и надежди последните 10 г се изпариха и го вкараха в загуба.Дебела му главата и си заслужава урока.В тия времена кеша е цар.Ще дойде време и ще купуваме артии но не и сега.Сега само яко спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
С този мажоритари тук всичко е възможно !
Преди време - мисля,че 2015 година беше мажоритаря продаде на 1 пенсионен фонд акции за над 6 милиона лв по 7,75 лв,при положение .че средната цена беше около 5- 6 лв ....
След година -2 този фонд почна да продава акции (не знам по какви причини,но едва ли е пропуснал да говори с мажо) по 5 лв и надолу и сега има акции само за малко над 30 000 лв и вероятно е на милиони левове загуба .
Тук отговорност не трябва ли да се търси от ПФ "Бъдеще" ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
С този мажоритари тук всичко е възможно !
Преди време - мисля,че 2015 година беше мажоритаря продаде на 1 пенсионен фонд акции за над 6 милиона лв по 7,75 лв,при положение .че средната цена беше около 5- 6 лв ....
След година -2 този фонд почна да продава акции (не знам по какви причини,но едва ли е пропуснал да говори с мажо) по 5 лв и надолу и сега има акции само за малко над 30 000 лв и вероятно е на милиони левове загуба .
Акцията беше извадена от Софикс ,защото фонда оперираш с акции от индекса отказа да търгува с акции на дружеството и то пропадна в класациите за определяне състава на индекса ,а мажоритаря не си мръдна пръстите въпреки,че от много години почти постоянно има гласувано обратно изкупуване на акции,което не се изпълнява и цената на акцията пропада под минимално гласуваната .
Преди години в поканите за ОСА на дружеството - не се обявяваше колко ще е дивидента , а се оставяше на мажо да го реши на самото събрание.
На това преди 4 години КФН естествествено наложи ПАМ и ми се струва ,че това се хареса на мажо ???
С две думи - от този мажоритар всичко може да се очаква !
Коментар
Коментар