IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от undoo2 Разгледай мнение
    Явно ще има увеличение на капитала със собствени средства!
    Според мен ще има рекорден дивидент догодина 70-80 ст. на акция, може и повече

Коментар

• Явно ще има увеличение на капитала със собствени средства!

Коментар

• Имам някакво количество!
        Но и зная какво ще се случи с печалбата!
        За справка погледнете ЕМКА как отиграха момента с печалбата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
          Само не знам двуцифрено число тук след Q3 или след Q4 ще видим
          Като гледам пазара може и по-рано

Коментар

• Само не знам двуцифрено число тук след Q3 или след Q4 ще видим

Коментар

• The modernization and rehabilitation of the railway section Niš-Brestovac

https://www.youtube.com/watch?v=cWi-m7qbOiw

Коментар

Като топъл хляб се подават апартаментите в Атана 3.
                За няма и 2 месеца, откакто са пуснати в продажба ,само 20 са свободни от 44...

https://traceproperties.bg/bg/properties/atana3/

Коментар

След консолидирания за Q1 и 5-цата ще бъде отнесена както куцо пиле домат
                  И пътят към двуцифрени стойности е открит..
                  Само с едно Q съм сбъркал..

Коментар

• Резултатите са впечатляващи, за съжаление имам малко..... догодина като гледам дивидента може и да е 50+ ст., което не е зле....

Коментар

• капан за мишки, както при кредитите

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        да е вземе накрая професор Михайлов пак да ни прекара както е правил няколко пъти досега
                        Е , той само се опита тогава..
                        Да се надяваме, е вече е надраснал тази детска болест, от която кой ли мажоритар не страда?!

Коментар

• да е вземе накрая професор Михайлов пак да ни прекара както е правил няколко пъти досега
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

Предполагам че се надяваш на дивидент. Не искам да съм пророк Илия, но нека да видим какво ще се случи в следващите отчети, най-важен е годишният. Пък после...ще видим
                            Тук дивидентът е традиционен.
                            Дружеството е едно от малкото, което публикува прогнозни резултати. Които м/у другото доста се приближават до реалните. Прогнозата им за конс приходи за полугодието беше за 296 млн, а реално постигнатите -282 млн.
                            Така че, няма нужда да се чака годишния отчет, за да предположим какво ще видим в него
                            Last edited by acb; 30.08.2024, 11:47.

Коментар

В обобщение, за полугодието на 2024 година, консолидираните приходи са в размер на 282 415 хил. лв., консолидираните разходи общо, без разходи за данъци са на стойност 271 208 хил. лв. Разходите за данъци са 1 216 хил. лв., от които 1 399 хил. лв. са текущ данък. Отчетеният финансов резултат преди данъци е печалба, в размер на 11 207 хил. лв., а след разходи за данъци – 9 991 хил. лв., от които 9 995 хил. лв. са за Групата и 4 хил. лв. (загуба) са за неконтролиращото участие

Д. Печалба преди облагане с данъци 2-1400 11 207 2 876

А най-доброто предстои --

Прогнозни финансови показатели към 30.09.2024 г. (хил. лв.)
                              30.09.2024 30.09.2023 Изменение
                              Приходи по договори с клиенти 483 495 259 264 86.49%
                              Предполагам че се надяваш на дивидент. Не искам да съм пророк Илия, но нека да видим какво ще се случи в следващите отчети, най-важен е годишният. Пък после...ще видим

Коментар

• В обобщение, за полугодието на 2024 година, консолидираните приходи са в размер на 282 415 хил. лв., консолидираните разходи общо, без разходи за данъци са на стойност 271 208 хил. лв. Разходите за данъци са 1 216 хил. лв., от които 1 399 хил. лв. са текущ данък. Отчетеният финансов резултат преди данъци е печалба, в размер на 11 207 хил. лв., а след разходи за данъци – 9 991 хил. лв., от които 9 995 хил. лв. са за Групата и 4 хил. лв. (загуба) са за неконтролиращото участие

Д. Печалба преди облагане с данъци 2-1400 11 207 2 876

А най-доброто предстои --

Прогнозни финансови показатели към 30.09.2024 г. (хил. лв.)
                                30.09.2024 30.09.2023 Изменение
                                Приходи по договори с клиенти 483 495 259 264 86.49%

Коментар

Working...
                                X